BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN ÇANAKKALE MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2022 - 11:29, Güncelleme: 18.03.2022 - 11:29
 

BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN ÇANAKKALE MESAJI

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Beyazgül “Çanakkale Zaferi, milletimizin yeniden dirilişinin ve küllerinden doğuşunun müjdecisidir. Çanakkale'de yazılan kahramanlık destanı, tarihi zaferlerle dolu mazisi ile zulme karşı hiçbir zaman boyun eğmemiş, esaret ve işgal girişimleri karşısında göğsünü zalimin zulmüne karşı siper etmiş bir milletin diriliş ruhudur. Düşman askerlerinin topuna tüfeğine karşı iman gücü ile verilmiş bir mücadelenin eşine az rastlanır bir mücadele olduğu aşikârdır. Vatanı, bayrağı, bir karış vatan toprağı için canlarını gözlerini kırpmadan feda eden şehitlerimizin bu destansı mücadelesi gözünü Türk Milletinin toprağına diken düşmanın gözünü çıkarmış, onlara tarihi bir ders vermiştir. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümünü yâd ederken bizlere de düşen görevler olduğunu unutmamalıyız. Aziz şehitlerimizin kanları ile sulanan ve bizlere miras kalan bu vatan topraklarını en iyi şekilde korumalı ve bağımsızlığımızı ebediyete taşımalıyız. Çanakkale'de ebediyete uğurladığımız şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyor, bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.”
​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Beyazgül “Çanakkale Zaferi, milletimizin yeniden dirilişinin ve küllerinden doğuşunun müjdecisidir. Çanakkale'de yazılan kahramanlık destanı, tarihi zaferlerle dolu mazisi ile zulme karşı hiçbir zaman boyun eğmemiş, esaret ve işgal girişimleri karşısında göğsünü zalimin zulmüne karşı siper etmiş bir milletin diriliş ruhudur.

Düşman askerlerinin topuna tüfeğine karşı iman gücü ile verilmiş bir mücadelenin eşine az rastlanır bir mücadele olduğu aşikârdır. Vatanı, bayrağı, bir karış vatan toprağı için canlarını gözlerini kırpmadan feda eden şehitlerimizin bu destansı mücadelesi gözünü Türk Milletinin toprağına diken düşmanın gözünü çıkarmış, onlara tarihi bir ders vermiştir.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümünü yâd ederken bizlere de düşen görevler olduğunu unutmamalıyız. Aziz şehitlerimizin kanları ile sulanan ve bizlere miras kalan bu vatan topraklarını en iyi şekilde korumalı ve bağımsızlığımızı ebediyete taşımalıyız.

Çanakkale'de ebediyete uğurladığımız şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyor, bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.