BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN 2021 MESAJI

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2021 - 09:24, Güncelleme: 01.01.2021 - 09:24
 

BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN 2021 MESAJI

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Beyazgül, mesajında, yeni tip koronavirüsle mücadele içinde geçen 2020 yılında 13 ilçede çalışmaların devam ettiğini belirtti. Belediye olarak salgınla mücadelede azami gayret gösterdiklerinin altını çizen Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, şunları kaydetti: ‘’2020 yılı acısıyla tatlısıyla, hüznüyle sevinciyle, iyisiyle kötüsüyle, kimi zaman umudun, kimi zaman da umutsuzluğun öne geçtiği bir yıl oldu. Malumunuz, 2020 yılını ülkemiz, tüm dünya coğrafyasını din, dil, millet ayırt etmeksizin etkisi altına alan Korona virüs ile amansız bir mücadele vererek geçirdi. Bu süreçte, Türkiye tüm dünyada bir mücadele örneği göstererek bir başarı hikâyesi yazdı. Özellikle sağlık altyapımızın oluşturduğu imkânlar ve ilk günden itibaren vatandaşlarımızın gösterdiği hassasiyet, Pandemi sürecinin en az zararla atlatılması konusunda önemli bir farkındalık oluşturdu.  Şanlıurfa’yı sadece belediye hizmetleriyle değil, sanayisiyle, üretimiyle, tabiatıyla, eğitimiyle, bilimiyle, teknolojisiyle, sağlığıyla, ulaşımıyla, tarımıyla, sanatıyla, kültürüyle, tarihiyle ve turizmiyle göz dolduran, parmakla gösterilen, örnek bir marka şehir haline getirmek için tüm enerjimizi ortaya koyduk. Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi ve şehrimizi de olumsuz etkileyen Covid 19 salgınıyla mücadelede belediye olarak iyi bir sınav verdik. Milyonlarca maskeyi ürettik, ürettiğimiz maskeleri ve dezenfektan maddelerini vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıttık. Tarihi alanlarımızın, kalabalık toplum alanlarının dezenfekte çalışmalarının yanı sıra, hiçbir ayrım gözetmeden kamu ve özel kurumların temizlik işlemlerini de gerçekleştirdik. Pandemi boyunca yüz binlerce vatandaşımızla iletişime geçtik ve belediye çalışmalarımız vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerimizin yanında olduk. 2021'in 2020'den daha iyi, yatırımda, hizmette ve sosyal hayatta yeni sevinçlerin, başarıların yaşandığı bir yıl olması için her zamankinden çok daha fazla gayret sarf edecek ve yeni yılı birbirinden önemli projelerle karşılayacağız. En büyük değerimiz ve en büyük hazinemiz olan birliğimizi muhafaza edecek, bu birliktelikten aldığımız güçle dev projelerimizi hayata geçireceğiz. Müspet ve menfi gelişmeleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2020 yılını geride bırakıyor, yeni umut ve beklentilerle 2021'e giriyoruz. Bu vesileyle, yeni yılınızı en samimi duygularla kutluyorum. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, sağlık, huzur ve refah getirmesini diliyorum". (Kaynak: Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)
​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Beyazgül, mesajında, yeni tip koronavirüsle mücadele içinde geçen 2020 yılında 13 ilçede çalışmaların devam ettiğini belirtti. Belediye olarak salgınla mücadelede azami gayret gösterdiklerinin altını çizen Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, şunları kaydetti:

‘’2020 yılı acısıyla tatlısıyla, hüznüyle sevinciyle, iyisiyle kötüsüyle, kimi zaman umudun, kimi zaman da umutsuzluğun öne geçtiği bir yıl oldu. Malumunuz, 2020 yılını ülkemiz, tüm dünya coğrafyasını din, dil, millet ayırt etmeksizin etkisi altına alan Korona virüs ile amansız bir mücadele vererek geçirdi. Bu süreçte, Türkiye tüm dünyada bir mücadele örneği göstererek bir başarı hikâyesi yazdı. Özellikle sağlık altyapımızın oluşturduğu imkânlar ve ilk günden itibaren vatandaşlarımızın gösterdiği hassasiyet, Pandemi sürecinin en az zararla atlatılması konusunda önemli bir farkındalık oluşturdu. 

Şanlıurfa’yı sadece belediye hizmetleriyle değil, sanayisiyle, üretimiyle, tabiatıyla, eğitimiyle, bilimiyle, teknolojisiyle, sağlığıyla, ulaşımıyla, tarımıyla, sanatıyla, kültürüyle, tarihiyle ve turizmiyle göz dolduran, parmakla gösterilen, örnek bir marka şehir haline getirmek için tüm enerjimizi ortaya koyduk. Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi ve şehrimizi de olumsuz etkileyen Covid 19 salgınıyla mücadelede belediye olarak iyi bir sınav verdik. Milyonlarca maskeyi ürettik, ürettiğimiz maskeleri ve dezenfektan maddelerini vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıttık. Tarihi alanlarımızın, kalabalık toplum alanlarının dezenfekte çalışmalarının yanı sıra, hiçbir ayrım gözetmeden kamu ve özel kurumların temizlik işlemlerini de gerçekleştirdik. Pandemi boyunca yüz binlerce vatandaşımızla iletişime geçtik ve belediye çalışmalarımız vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerimizin yanında olduk.

2021'in 2020'den daha iyi, yatırımda, hizmette ve sosyal hayatta yeni sevinçlerin, başarıların yaşandığı bir yıl olması için her zamankinden çok daha fazla gayret sarf edecek ve yeni yılı birbirinden önemli projelerle karşılayacağız. En büyük değerimiz ve en büyük hazinemiz olan birliğimizi muhafaza edecek, bu birliktelikten aldığımız güçle dev projelerimizi hayata geçireceğiz.

Müspet ve menfi gelişmeleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2020 yılını geride bırakıyor, yeni umut ve beklentilerle 2021'e giriyoruz. Bu vesileyle, yeni yılınızı en samimi duygularla kutluyorum. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, sağlık, huzur ve refah getirmesini diliyorum".

(Kaynak: Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.