BAŞKAN BEYAZGÜL MÜJDEYİ VERDİ

Büyükşehirler 26.07.2022 - 10:59
 

BAŞKAN BEYAZGÜL MÜJDEYİ VERDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, tarih ve turizm şehri Şanlıurfa’ya yakışacak yeni bir mesire alanı projesini daha hayata geçiriyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü ilçesi Batıkent Mahallesi, 5079 ada 23 parsel imarı alanında yaklaşık 40 bin metrekare alan üzerine Millet Bahçesi yapılacak. Şanlıurfa’ya yeni meydanlar, yeni yeşil alanlar kazandıran ve kentte kişi başına düşen yeşil oranını her geçen gün artıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevik Kuvvet Köprülü kavşağı karşısında bulunan beton santralinin olduğu bölgede Millet Bahçesi projesini hayata geçiriyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Millet Bahçesi İçerisinde sosyal aktivite alanları, oturma ve dinlenme alanları, mescit, dumansız piknik alanı, otopark, çocuk oyun alanı, etkinlik alanının bulunacak. Başkan Beyazgül Büyükşehir Millet Bahçesi projesi ile Şanlıurfa’nın önemli noktalarından birini daha yeşil alan olarak vatandaşların hizmetine sunacak. Başkan Beyazgül’ün incelemelerde bulunarak bölgede bir an önce çalışmalara başlanılması yönünde talimat verdiği belirtilirken çalışmaların çok kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor. Ak Belediyeler Medya Ajansı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, tarih ve turizm şehri Şanlıurfa’ya yakışacak yeni bir mesire alanı projesini daha hayata geçiriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü ilçesi Batıkent Mahallesi, 5079 ada 23 parsel imarı alanında yaklaşık 40 bin metrekare alan üzerine Millet Bahçesi yapılacak. Şanlıurfa’ya yeni meydanlar, yeni yeşil alanlar kazandıran ve kentte kişi başına düşen yeşil oranını her geçen gün artıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevik Kuvvet Köprülü kavşağı karşısında bulunan beton santralinin olduğu bölgede Millet Bahçesi projesini hayata geçiriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Millet Bahçesi İçerisinde sosyal aktivite alanları, oturma ve dinlenme alanları, mescit, dumansız piknik alanı, otopark, çocuk oyun alanı, etkinlik alanının bulunacak. Başkan Beyazgül Büyükşehir Millet Bahçesi projesi ile Şanlıurfa’nın önemli noktalarından birini daha yeşil alan olarak vatandaşların hizmetine sunacak. Başkan Beyazgül’ün incelemelerde bulunarak bölgede bir an önce çalışmalara başlanılması yönünde talimat verdiği belirtilirken çalışmaların çok kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.