BAŞKAN BEYAZGÜL HALKLA İÇ İÇE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2022 - 11:01, Güncelleme: 25.03.2022 - 11:01
 

BAŞKAN BEYAZGÜL HALKLA İÇ İÇE

​​​​​​​Şanlıurfa'da her defasında halkla iç içe olmaya özen gösteren Başkan Beyazgül, geleneğini sürdürüyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kentin önemli caddelerinde sürdürülen çevre düzenleme çalışmalarını inceleyerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla iç içe olan Başkan Beyazgül, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ve Ertuğrul Gazi ve Veysel Karani Mahalle Muhtarlarıyla birlikte Selimiye Caddesinde devam eden çevre düzenleme çalışmalarımızı inceledi. Ekiplerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Beyazgül bölge esnafı ve vatandaşlardan gelen talepleri dinleyerek Şanlıurfa’nın Cadde ve sokaklarının daha güzel görünmesi için yenileme çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Saha gezileri kapsamında Yusufpaşa ve Yenişehir Mahalle Muhtarlarıyla birlikte esnaf ziyareti de gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, talep ve önerileri birinci ağızdan dinledi.
​​​​​​​Şanlıurfa'da her defasında halkla iç içe olmaya özen gösteren Başkan Beyazgül, geleneğini sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kentin önemli caddelerinde sürdürülen çevre düzenleme çalışmalarını inceleyerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla iç içe olan Başkan Beyazgül, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ve Ertuğrul Gazi ve Veysel Karani Mahalle Muhtarlarıyla birlikte Selimiye Caddesinde devam eden çevre düzenleme çalışmalarımızı inceledi.

Ekiplerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Beyazgül bölge esnafı ve vatandaşlardan gelen talepleri dinleyerek Şanlıurfa’nın Cadde ve sokaklarının daha güzel görünmesi için yenileme çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Saha gezileri kapsamında Yusufpaşa ve Yenişehir Mahalle Muhtarlarıyla birlikte esnaf ziyareti de gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, talep ve önerileri birinci ağızdan dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.