BAŞKAN BEYAZGÜL HALKLA İÇ İÇE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2022 - 11:29, Güncelleme: 05.01.2022 - 11:29

BAŞKAN BEYAZGÜL HALKLA İÇ İÇE

Şanlıurfa sokaklarını makam edinen Başkan Beyazgül'ün adresi bu kez merkez Karaköprü ilçesi oldu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Her fırsatta esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü İlçesi Mehmet Hafız Bulvarında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Karaköprü ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Beyazgül, Esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Sabah erken saatlerde gerçekleşen ziyarette Başkan Beyazgül, esnaflara hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulundu.