BAŞKAN BEYAZGÜL ESNAFI DİNLEDİ

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2022 - 16:56, Güncelleme: 02.02.2022 - 16:56
 

BAŞKAN BEYAZGÜL ESNAFI DİNLEDİ

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Özdiker Kuyumcular Çarşısı esnafı ile bir araya gelerek esnafın talep ve önerilerini dinledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla resmi gazetede yayımlanan ve acele kamulaştırma yetkisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine verilen Özdiker Kuyumcular Çarşısı ile ilgili esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Beyazgül bölgede sürdürülen kamulaştırma çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özdiker Çarşısı esnafı ile yapılan görüşmeye AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay da eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede Başkan Beyazgül, esnafın talep ve önerilerini tek tek dinledi. Bölgede yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler de aktaran Başkan Beyazgül tarih ve kültür şehri Şanlıurfa’da tarihi yapıların gün yüzüne çıkarılması için çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.
​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Özdiker Kuyumcular Çarşısı esnafı ile bir araya gelerek esnafın talep ve önerilerini dinledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla resmi gazetede yayımlanan ve acele kamulaştırma yetkisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine verilen Özdiker Kuyumcular Çarşısı ile ilgili esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Beyazgül bölgede sürdürülen kamulaştırma çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özdiker Çarşısı esnafı ile yapılan görüşmeye AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay da eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede Başkan Beyazgül, esnafın talep ve önerilerini tek tek dinledi. Bölgede yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler de aktaran Başkan Beyazgül tarih ve kültür şehri Şanlıurfa’da tarihi yapıların gün yüzüne çıkarılması için çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.