BAŞKAN BEYAZGÜL BÜYÜK KONGREDE

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2021 - 09:41, Güncelleme: 24.03.2021 - 09:41
 

BAŞKAN BEYAZGÜL BÜYÜK KONGREDE

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi öncesi Başkent Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.
Bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi için hazırlıklar tamamlandı. Türkiye'nin dört bir şehrinden partililerin adeta akın ettiği Başkent Ankara son yılların en yoğun siyasi hareketliliğini yaşarken, Büyük Kongreye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım göstereceği öğrenildi. BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN ZİYARETLER Şanlıurfa heyetinden yoğun katılımın yaşandığı kongre öncesi Başkente gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlere MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman Elgün, Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kılıç, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli ve parti yöneticileri eşlik etti. Başkan Beyazgül ve beraberindeki heyet gün içerisinde AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ve Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan'la görüştü. Buluşmada başkanlara ve yönetimlerine başarı dileklerinde bulunan Başkan Beyazgül, Şanlıurfa'nın her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine dikkat çekti. Heyet temaslarına AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ile devam etti. Önemli görüşmeler gerçekleştiren Şanlıurfa heyeti bugün ise sabah saatlerinde kongrenin yapılacağı alana gelerek son hazırlıkları yerinde inceledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi öncesi Başkent Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi için hazırlıklar tamamlandı. Türkiye'nin dört bir şehrinden partililerin adeta akın ettiği Başkent Ankara son yılların en yoğun siyasi hareketliliğini yaşarken, Büyük Kongreye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım göstereceği öğrenildi.

BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN ZİYARETLER

Şanlıurfa heyetinden yoğun katılımın yaşandığı kongre öncesi Başkente gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlere MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman Elgün, Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kılıç, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli ve parti yöneticileri eşlik etti. Başkan Beyazgül ve beraberindeki heyet gün içerisinde AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ve Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan'la görüştü. Buluşmada başkanlara ve yönetimlerine başarı dileklerinde bulunan Başkan Beyazgül, Şanlıurfa'nın her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine dikkat çekti. Heyet temaslarına AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ile devam etti. Önemli görüşmeler gerçekleştiren Şanlıurfa heyeti bugün ise sabah saatlerinde kongrenin yapılacağı alana gelerek son hazırlıkları yerinde inceledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.