BAŞKAN BEYAZGÜL BU KEZ VİRANŞEHİR'DE

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2022 - 12:12, Güncelleme: 24.02.2022 - 12:12
 

BAŞKAN BEYAZGÜL BU KEZ VİRANŞEHİR'DE

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Viranşehir’de yürütülen çalışmaları inceledi.
Başkan Beyazgül beraberinde, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte Viranşehir’de yapımı devam eden alternatif çevre yolunda incelemelerde bulundu. Şehir içi trafiğini rahatlatmak için Viranşehir’de başlanılan 40 metre genişliğinde ve 7 km uzunluğunda alternatif çevre yolu çalışmasını inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yapımı tamamlandığında trafik yükünü ciddi oranda azaltacak, ulaşım sürelerini önemli ölçüde kısaltacak alternatif çevre yolu projesiyle şehir içi trafik yoğunluğu da rahatlamış olacak. ”VİRANŞEHİR’İN TRAFİK YÜKÜ HAFİFLEYECEK” İncelemelerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül çalışmaların tamamlanmasıyla trafiğin rahatlayacağını söyledi. Başkan Beyazgül: "Viranşehir Çevre Yolunda yapımı devam eden çalışmaları inceledik. Şehir içi trafiğini azaltmak adına alternatif bir çevre yolu yapıyoruz. Çevre yolu tamamlandığında Viranşehir ilçemizin trafik yükü daha da hafiflemiş olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarımız burada olduğu gibi diğer ilçelerimizde de devam etmektedir. Viranşehir çevre yolu uzun yıllardır beklenen bir yoldu. Kendi ekip ve araçlarımızla, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Viranşehir ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise konuşmasında “Daha önce birkaç etabını bitirdiğimiz alternatif çevre yolumuzu inceledik. Bu yol bitince Viranşehir’in trafiği ciddi bir şekilde rahatlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e özverili çalışmalarından ve emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi. AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ise Viranşehir’in trafik yükünü azaltacak alternatif çevre yolu çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti.
​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Viranşehir’de yürütülen çalışmaları inceledi.

Başkan Beyazgül beraberinde, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte Viranşehir’de yapımı devam eden alternatif çevre yolunda incelemelerde bulundu.

Şehir içi trafiğini rahatlatmak için Viranşehir’de başlanılan 40 metre genişliğinde ve 7 km uzunluğunda alternatif çevre yolu çalışmasını inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yapımı tamamlandığında trafik yükünü ciddi oranda azaltacak, ulaşım sürelerini önemli ölçüde kısaltacak alternatif çevre yolu projesiyle şehir içi trafik yoğunluğu da rahatlamış olacak.

”VİRANŞEHİR’İN TRAFİK YÜKÜ HAFİFLEYECEK”

İncelemelerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül çalışmaların tamamlanmasıyla trafiğin rahatlayacağını söyledi. Başkan Beyazgül: "Viranşehir Çevre Yolunda yapımı devam eden çalışmaları inceledik. Şehir içi trafiğini azaltmak adına alternatif bir çevre yolu yapıyoruz. Çevre yolu tamamlandığında Viranşehir ilçemizin trafik yükü daha da hafiflemiş olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarımız burada olduğu gibi diğer ilçelerimizde de devam etmektedir. Viranşehir çevre yolu uzun yıllardır beklenen bir yoldu. Kendi ekip ve araçlarımızla, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Viranşehir ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise konuşmasında “Daha önce birkaç etabını bitirdiğimiz alternatif çevre yolumuzu inceledik. Bu yol bitince Viranşehir’in trafiği ciddi bir şekilde rahatlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e özverili çalışmalarından ve emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi. AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ise Viranşehir’in trafik yükünü azaltacak alternatif çevre yolu çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.