BAŞKAN BAYIK’TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2021 - 16:01, Güncelleme: 10.03.2021 - 16:01

BAŞKAN BAYIK’TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Mesajında Mübarek üç aylar ile birlikte Miraç Kandiline ulaşmanın mutluluğu içersinde olduğunu belirten Başkan Bayık ‘Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in Allah’ın huzuruna yükseldiği, insanların manevi dünyalarını güçlendirdiği, birlik ve beraberliğimizin arttığı, merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı Miraç gününde koruma, kollanma, paylaşma ve dayanışma vardır.  Bu özel ve mübarek günü fırsat bilip doğal afetlerin, salgın hastalıkların ve İslam coğrafyasının içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması için hep birlikte dua etmeliyiz. Bildiğiniz gibi tüm insanlığı etkisi altına alan Korona Virüs salgını nedeniyle binlerce insan hayatını kaybetti ve bu salgına karşı mücadelemiz devam ediyor. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak bu tehlikenin önüne geçmek elimizde. Bu vesileyle Tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor. Merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek günün bizlere sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini rabbimden niyaz ediyorum’ dedi.