BAŞKAN BAYIK'TAN KONGRE DAVETİ

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 12:30, Güncelleme: 23.10.2020 - 12:30
 

BAŞKAN BAYIK'TAN KONGRE DAVETİ

Hilvan'da Başkan Aslan Ali Bayık, Hilvan Kadın Kolları Kongresi'ne davet çağrısında bulundu.
AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre mesaileri devam ederken, partinin Güneydoğu Anadolu'daki önemli adreslerinden Hilvan'da İlçe Kadın Kongresine yoğun katılımın sağlanması bekleniyor.   Hilvan Gençlik Merkezi'nde yarın saat 10.30'da düzenlenecek kongre için tüm Hilvan halkına çağrıda bulunan Başkan Aslan Ali Bayık, Kadın Kolları kongresine katılıma davet etti. Hilvan'da her zaman kadınlara yönelik pozitif ayrıcalık tanıdıklarını belirten Başkan Bayık, kadının toplum içerisinde olduğu kadar AK kadrolarda da sesinin daha da gür çıkmasına önem verdiklerini ifade etti. Hilvan'da AK Kadroların birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam ettiğini belirten Başkan Bayık, bu birlik ve beraberliğin her zaman Hilvan'a artı değerler kazandıracağından emin olduğunu söyledi.   (www.akbelediyeler.com)
Hilvan'da Başkan Aslan Ali Bayık, Hilvan Kadın Kolları Kongresi'ne davet çağrısında bulundu.

AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre mesaileri devam ederken, partinin Güneydoğu Anadolu'daki önemli adreslerinden Hilvan'da İlçe Kadın Kongresine yoğun katılımın sağlanması bekleniyor.  

Hilvan Gençlik Merkezi'nde yarın saat 10.30'da düzenlenecek kongre için tüm Hilvan halkına çağrıda bulunan Başkan Aslan Ali Bayık, Kadın Kolları kongresine katılıma davet etti. Hilvan'da her zaman kadınlara yönelik pozitif ayrıcalık tanıdıklarını belirten Başkan Bayık, kadının toplum içerisinde olduğu kadar AK kadrolarda da sesinin daha da gür çıkmasına önem verdiklerini ifade etti. Hilvan'da AK Kadroların birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam ettiğini belirten Başkan Bayık, bu birlik ve beraberliğin her zaman Hilvan'a artı değerler kazandıracağından emin olduğunu söyledi.  

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.