BAŞKAN BAYIK'TAN ANLAMLI ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2021 - 08:07, Güncelleme: 04.01.2021 - 08:07
 

BAŞKAN BAYIK'TAN ANLAMLI ZİYARET

​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 2021 yılına 2020'nin kahramanları ile "merhaba" dedi.
Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yılbaşı ziyaretleri kapsamında halkın huzur ve güvenliği için  ilçenin uygulama noktalarında nöbet tutan güvenlik güçlerini, rahatsızlıkları nedeniyle yılın ilk gecesini Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesinde geçiren vatandaşları ve görevini layıkıyla yerine getiren sağlık çalışanlarını ziyaret edip yeni yıllarını tebrik etti. Vatandaşların huzuru, güvenliği ve sağlığı için mesai gözetmeksizin görevini yerine getiren kamu personellerine yeni yıl ziyaretinde bulunan Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan ‘Depremler. salgın hastalıklar ve buna benzer birçok olay 2020 yılına damgasını vurdu. 2021 yılının devletimize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni eder, bütün vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum’ mesajını verdi. Yeni yılın ilk dakikalarında mesai yapan kamu personellerine tebrik ziyaretinde bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık mesajında ‘İlçe Kaymakamımız ile birlikte halkımızın güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden fedakarca çalışan güvenlik güçlerimizi, Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret edip yeni yıllarını kutladık. 2020 yılı salgın hastalıklar, depremler, yangınlar ve buna benzer birçok üzücü olayın yaşandığı bir yıl oldu. 2021 yılının ülkemizde ve tüm dünyada sağlık, mutluluk ve barışın hakim olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum’ ifadelerine yer verdi. (Kaynak: Hilvan Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 2021 yılına 2020'nin kahramanları ile "merhaba" dedi.

Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yılbaşı ziyaretleri kapsamında halkın huzur ve güvenliği için  ilçenin uygulama noktalarında nöbet tutan güvenlik güçlerini, rahatsızlıkları nedeniyle yılın ilk gecesini Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesinde geçiren vatandaşları ve görevini layıkıyla yerine getiren sağlık çalışanlarını ziyaret edip yeni yıllarını tebrik etti.

Vatandaşların huzuru, güvenliği ve sağlığı için mesai gözetmeksizin görevini yerine getiren kamu personellerine yeni yıl ziyaretinde bulunan Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan ‘Depremler. salgın hastalıklar ve buna benzer birçok olay 2020 yılına damgasını vurdu. 2021 yılının devletimize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni eder, bütün vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum’ mesajını verdi.

Yeni yılın ilk dakikalarında mesai yapan kamu personellerine tebrik ziyaretinde bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık mesajında ‘İlçe Kaymakamımız ile birlikte halkımızın güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden fedakarca çalışan güvenlik güçlerimizi, Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret edip yeni yıllarını kutladık. 2020 yılı salgın hastalıklar, depremler, yangınlar ve buna benzer birçok üzücü olayın yaşandığı bir yıl oldu. 2021 yılının ülkemizde ve tüm dünyada sağlık, mutluluk ve barışın hakim olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum’ ifadelerine yer verdi.

(Kaynak: Hilvan Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.