BAŞKAN BAYIK YİNE SAHADA

İlçeler 29.04.2023 - 17:45, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:14
 

BAŞKAN BAYIK YİNE SAHADA

​​​​​​​AK Belediyeciliğin örnek adreslerinden Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Başkan Aslan Ali Bayık, Vekil Adayı Abdulkadir Emin Önen ile mahalle mahalle gezerek destek istedi.
Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde değişim ve gelişimin önde gelen ismi Belediye Başkanı Aslan Ail Bayık, 14 Mayıs seçimleri için ilçede gidilmedik yer bırakmıyor. Rutin belediyecilik uygulamalarının yanı sıra partisi için mesai kavramı gözetmeyen Başkan Bayık, bu kez AK Parti Milletvekili Adayı Abdulkadir Emin Önen'in ilçe gezisine ev sahipliği yaptı. Esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek 'Türkiye Yüzyılı' hedefi ile destek isteyen Başkan Bayık'a Hilvanlılar da yoğun ilgi gösterdi. Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Bayık, "Mahalle mahalle, sokak sokak geziyor 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyoruz. Milletvekili Adayımız Sn. Abdulkadir Emin Önen, AK Parti İlçe Başkanımız Mustafa Cidir, Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Bayuk, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclisi üyelerimiz ile birlikte Özveren Kırsal Mahalle Muhtarı ve sakinleriyle buluşmamızın ardından Akçakebir Mahalle Muhtarı Mehmet Ceryan ve sakinleri ile bir araya geldik. Türkiye Yüzyılını inşa etmek için sahadayız" dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​AK Belediyeciliğin örnek adreslerinden Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Başkan Aslan Ali Bayık, Vekil Adayı Abdulkadir Emin Önen ile mahalle mahalle gezerek destek istedi.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde değişim ve gelişimin önde gelen ismi Belediye Başkanı Aslan Ail Bayık, 14 Mayıs seçimleri için ilçede gidilmedik yer bırakmıyor. Rutin belediyecilik uygulamalarının yanı sıra partisi için mesai kavramı gözetmeyen Başkan Bayık, bu kez AK Parti Milletvekili Adayı Abdulkadir Emin Önen'in ilçe gezisine ev sahipliği yaptı. Esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek 'Türkiye Yüzyılı' hedefi ile destek isteyen Başkan Bayık'a Hilvanlılar da yoğun ilgi gösterdi.

Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Bayık, "Mahalle mahalle, sokak sokak geziyor 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyoruz. Milletvekili Adayımız Sn. Abdulkadir Emin Önen, AK Parti İlçe Başkanımız Mustafa Cidir, Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Bayuk, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclisi üyelerimiz ile birlikte Özveren Kırsal Mahalle Muhtarı ve sakinleriyle buluşmamızın ardından Akçakebir Mahalle Muhtarı Mehmet Ceryan ve sakinleri ile bir araya geldik. Türkiye Yüzyılını inşa etmek için sahadayız" dedi.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.