BAŞKAN BAYIK YİNE SAHADA

İlçeler 30.03.2023 - 12:07, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:39

BAŞKAN BAYIK YİNE SAHADA

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Karacurun Mahallesi’nde devam eden üst yapı yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Yeni Mahalle, Bahçelievler, Balkı, Yukarıekece, Ağveren, Karapınar, ve Saluca mahallelerinde üst yapı yol yapım çalışmalarını tamamlayan Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına Karacurun Mahallesi 59 ve 37’nci sokakta devam ediyor. Üst yapı yol iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bayık; 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ilimizle birlikte ilçemizde de yıkımlara neden olan deprem nedeniyle yaraları sarma çalışmalarımız devam ederken bir taraftan da ulaşım hizmetlerini aksatmadan sürdürüyoruz. Bu kapsamda merkez ve kırsal mahallelerimizde özellikle kış aylarında çamurla kaplanan yolları kilitli parke taşı ile döşemesini yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bugünde Karacurun Mahallesi 37 ve 59’uncu sokakta devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik. Çalışmalarımızın bitmesi halinde trafik akışı daha güzel şartlarda sağlanacak. Yolu yapılmamış mahalle, sokak kalmayana kadar çalışmalarımız programlı bir şekilde devam edecek.” ifadelerine yer verdi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Sivas HABERİ