BAŞKAN BAYIK YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2021 - 15:41, Güncelleme: 12.10.2021 - 15:41
 

BAŞKAN BAYIK YİNE SAHADA

​​​​​​​Hilvan'da Başkan Bayık, AYKOME işbirliği ile Celal Paydaş Caddesi'nde yapımına başlanan üst yapı yol yapım çalışmalarını inceledi.
Hilvan'da değişimin ve gelişimin mimarı olarak gösterilen Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesimi ile görüşerek Hilvan'ı ortak paydada buluşturmaya özen gösteren Başkan Bayık, mesai kavramı gözetmeksizin sergilediği çalışma azmi ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. Kurumsal çalışmaları bizzat sahada takip ederek vatandaşlara bilgiler vermeyi ihmal etmeyen Başkan Bayık, bugün de AYKOME işbirliği ile Celal Paydaş Caddesi'nde yapımına başlanan üst yapı yol yapım çalışmalarını inceledi. Teknik ekipten bilgiler alan Başkan Bayık, temaslarında vatandaşlarla da bir araya geldi. Güzergah üzerindeki vatandaş ve esnaf gruplarının taleplerini dinleyen Başkan Bayık, Hilvan'ın sorunlarını iyi bildiklerini ve çözüm için ellerinden gelene yapmaya devam edeceklerini söyledi.
​​​​​​​Hilvan'da Başkan Bayık, AYKOME işbirliği ile Celal Paydaş Caddesi'nde yapımına başlanan üst yapı yol yapım çalışmalarını inceledi.

Hilvan'da değişimin ve gelişimin mimarı olarak gösterilen Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesimi ile görüşerek Hilvan'ı ortak paydada buluşturmaya özen gösteren Başkan Bayık, mesai kavramı gözetmeksizin sergilediği çalışma azmi ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.

Kurumsal çalışmaları bizzat sahada takip ederek vatandaşlara bilgiler vermeyi ihmal etmeyen Başkan Bayık, bugün de AYKOME işbirliği ile Celal Paydaş Caddesi'nde yapımına başlanan üst yapı yol yapım çalışmalarını inceledi. Teknik ekipten bilgiler alan Başkan Bayık, temaslarında vatandaşlarla da bir araya geldi. Güzergah üzerindeki vatandaş ve esnaf gruplarının taleplerini dinleyen Başkan Bayık, Hilvan'ın sorunlarını iyi bildiklerini ve çözüm için ellerinden gelene yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.