BAŞKAN BAYIK SAHADAN AYRILMIYOR

İlçeler 10.05.2023 - 00:10, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:13

BAŞKAN BAYIK SAHADAN AYRILMIYOR

​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 14 Mayıs seçimleri için Kuskunlu Mahallesi'nde vatandaşların desteğini istedi.
Yerel yönetim çalışmalarının yanı sıra 14 Mayıs seçimleri için ilçe genelinde gidilmedik yer bırakmayan ve milletvekili aday buluşmalarının Hilvan adresinde ev sahipliği yapan Başkan Aslan Ali Balık, dün Kuskunlu Mahalles'nde vatandaşlarla buluştu. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Al Cevheri, AK parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, parti yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Kuskunlu Mahalle Muhtarı Abdulkadir Torgut ve mahalle sakinlerini dinleyen Başkan Bayık, buluşmanın ardından yaptığı değerlendirmesinde "^Hilvan Türkiye Yüzyılı'na hazır. Gittiğimiz her adreste halkımızın tam desteğini alıyoruz. Doğru Zaman Doğru Adam Sayın Recep Tayyip Erdoğan diyerek Cumhurbaşkanımız ve partimiz için destek turlarımızı sürdürüyoruz. Bizi karşılayarak, desteğini esirgemeyen tüm Hilvanlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ