BAŞKAN BAYIK HANE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2022 - 23:41, Güncelleme: 14.05.2022 - 23:41
 

BAŞKAN BAYIK HANE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, hane ziyaretleri ile gönüllere dokunmaya devam ediyor.
Günün büyük bir kısmı sahada olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, belediye çalışmalarını takip etmenin yanı sıra vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor.  Makamda oturmak yerine vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Bayık, hane ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Görev süresi boyunca vatandaşlarla hep iç içe olan Başkan Bayık, rutin hale getirdiği bu ziyaretlerle talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyerek çözüm gerektiren konularla bizzat ilgileniyor. Başkan Bayık dün ise temaslarını AK Parti Hilvan İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Gurmen ve Engelliler Derneği Başkanı Ömer Köylü ile birlikte sürdürdü. Ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Bayık "AK Parti Hilvan İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Gurmen  ve Engelliler Derneği Başkanı Ömer Köylü ile birlikte hane ziyaretlerimiz kapsamında bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızın taleplerini dinleyip hasbihal ettik.  Rabbim hanelerimizden huzur eksik etmesin inşallah" dedi. Vatandaşlar ise ziyaretten memnun kaldığını belirterek Başkan Bayık'a çalışmalarında başarılar diledi.
​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, hane ziyaretleri ile gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Günün büyük bir kısmı sahada olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, belediye çalışmalarını takip etmenin yanı sıra vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor.  Makamda oturmak yerine vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Bayık, hane ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Görev süresi boyunca vatandaşlarla hep iç içe olan Başkan Bayık, rutin hale getirdiği bu ziyaretlerle talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyerek çözüm gerektiren konularla bizzat ilgileniyor. Başkan Bayık dün ise temaslarını AK Parti Hilvan İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Gurmen ve Engelliler Derneği Başkanı Ömer Köylü ile birlikte sürdürdü.

Ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Bayık "AK Parti Hilvan İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Gurmen  ve Engelliler Derneği Başkanı Ömer Köylü ile birlikte hane ziyaretlerimiz kapsamında bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızın taleplerini dinleyip hasbihal ettik.  Rabbim hanelerimizden huzur eksik etmesin inşallah" dedi. Vatandaşlar ise ziyaretten memnun kaldığını belirterek Başkan Bayık'a çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.