BAŞKAN BAYDİLLİ'YE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2020 - 12:19, Güncelleme: 18.11.2020 - 12:19
 

BAŞKAN BAYDİLLİ'YE DURMAK YOK

​​​​​​​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sabah gezileriyle ilçeyi adım adım gezerek sorunları yerinde tespit ediyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi adım adım gezmeye sürdürüyor. Başkan Baydilli sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayarak teknik ekibiyle birlikte mahalleleri inceliyor ve çalışmaları bizzat takip ediyor. Akbayır Mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan Baydilli yapılan çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı. Karaköprü'ye hizmet ederken ilçenin eksiklerini, sorunlarını yerinde görmenin önemli olduğunu dile getirerek, "Göreve geldiğimizden beri her fırsatta sabah mesaimize sokaklarda başlıyoruz. Bugüne kadar adım adım yürümediğim bir mahallemiz yok. Gördüğümüz, şikayetini aldığımız sorunların çözümü noktasında teknik ekibimizle birlikte gerekli incelemeyi yapıp sorunun giderilmesi için talimatları veriyoruz. Vatandaşlarımız bu güzel ilçeyi bize emanet ettiler, biz de bu emaneti en güzel şekilde korumak, güzelleştirmek ve geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu. Başkan Baydilli alan gezileri sırasında işe giden vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinliyor. (Kaynak: Karaköprü Belediyesi Basın Birimi)
​​​​​​​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sabah gezileriyle ilçeyi adım adım gezerek sorunları yerinde tespit ediyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi adım adım gezmeye sürdürüyor. Başkan Baydilli sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayarak teknik ekibiyle birlikte mahalleleri inceliyor ve çalışmaları bizzat takip ediyor. Akbayır Mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan Baydilli yapılan çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı.

Karaköprü'ye hizmet ederken ilçenin eksiklerini, sorunlarını yerinde görmenin önemli olduğunu dile getirerek, "Göreve geldiğimizden beri her fırsatta sabah mesaimize sokaklarda başlıyoruz. Bugüne kadar adım adım yürümediğim bir mahallemiz yok. Gördüğümüz, şikayetini aldığımız sorunların çözümü noktasında teknik ekibimizle birlikte gerekli incelemeyi yapıp sorunun giderilmesi için talimatları veriyoruz. Vatandaşlarımız bu güzel ilçeyi bize emanet ettiler, biz de bu emaneti en güzel şekilde korumak, güzelleştirmek ve geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Başkan Baydilli alan gezileri sırasında işe giden vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinliyor.

(Kaynak: Karaköprü Belediyesi Basın Birimi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.