BAŞKAN BAYDİLLİ'NİN EKİBİ SAĞLAM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2022 - 14:48, Güncelleme: 07.01.2022 - 14:48
 

BAŞKAN BAYDİLLİ'NİN EKİBİ SAĞLAM

​​​​​​​Karaköprü'de Başkan Metin Baydilli alan gezilerine ara vermeden devam ederken, vatandaşa daha iyi hizmeti düşünen bir ekip olduklarını söyledi.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle birlikte kış aylarında da sabahın erken saatlerinde sokakları gezmeye devam ediyor. Başkan Baydilli bugünkü programında Çankaya ve Şenevler Mahallelerini gezerek yapılan çalışmaları ve sorunları yerinde inceledi. Gezi sırasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Baydilli, vatandaşların taleplerini dinleyip not aldı ve mümkün olan taleplerini yerine getirilmesi için talimat verdi. Sabah gezilerinin ilçeyi tanıma, sorunlara hâkim olma açısından çok değerli olduğunu savunan Başkan Baydilli, ekibinin de çok fedakârca davranarak hizmet için erkenden sokaklarda dolaştığını kaydetti. Başkan Baydilli şunları söyledi: “Biz her zaman olduğu gibi mahallelerimizi gezmeye, çalışmalarımızı ve sorunları incelemeye devam ediyoruz. Biz başkan yardımcılarımızla, müdürlerimizle, şeflerimizle ve personelimizle sadece ilçemize daha iyi hizmet etmeyi düşünen ve buna odaklanan bir ekibiz. Ben özverili çalışmaları, çabaları için tüm personelimize ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Tabi bu çalışmalarımız önemli ama yetmez. Her geçen yıl olduğu gibi bu yıl da nüfusumuz önemli bir oranda artıyor ve bu da hizmete daha fazla ihtiyaç olacağı anlamına geliyor. Bizim için sorun yok her zaman olduğu gibi sahada olmaya, çalışmaya devam edeceğiz. Başkan Baydilli ve ekibi rutin hale gelen sabah gezilerine program dahilinde devam edecek.
​​​​​​​Karaköprü'de Başkan Metin Baydilli alan gezilerine ara vermeden devam ederken, vatandaşa daha iyi hizmeti düşünen bir ekip olduklarını söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle birlikte kış aylarında da sabahın erken saatlerinde sokakları gezmeye devam ediyor. Başkan Baydilli bugünkü programında Çankaya ve Şenevler Mahallelerini gezerek yapılan çalışmaları ve sorunları yerinde inceledi.

Gezi sırasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Baydilli, vatandaşların taleplerini dinleyip not aldı ve mümkün olan taleplerini yerine getirilmesi için talimat verdi. Sabah gezilerinin ilçeyi tanıma, sorunlara hâkim olma açısından çok değerli olduğunu savunan Başkan Baydilli, ekibinin de çok fedakârca davranarak hizmet için erkenden sokaklarda dolaştığını kaydetti.

Başkan Baydilli şunları söyledi: “Biz her zaman olduğu gibi mahallelerimizi gezmeye, çalışmalarımızı ve sorunları incelemeye devam ediyoruz. Biz başkan yardımcılarımızla, müdürlerimizle, şeflerimizle ve personelimizle sadece ilçemize daha iyi hizmet etmeyi düşünen ve buna odaklanan bir ekibiz. Ben özverili çalışmaları, çabaları için tüm personelimize ilçemiz adına teşekkür ediyorum.

Tabi bu çalışmalarımız önemli ama yetmez. Her geçen yıl olduğu gibi bu yıl da nüfusumuz önemli bir oranda artıyor ve bu da hizmete daha fazla ihtiyaç olacağı anlamına geliyor. Bizim için sorun yok her zaman olduğu gibi sahada olmaya, çalışmaya devam edeceğiz.

Başkan Baydilli ve ekibi rutin hale gelen sabah gezilerine program dahilinde devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.