BAŞKAN BAYDİLLİ SAHADAN AYRILMIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2021 - 11:34, Güncelleme: 09.10.2021 - 11:34
 

BAŞKAN BAYDİLLİ SAHADAN AYRILMIYOR

​​​​​​​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli gelenek haline getirdiği alan gezilerine Akbayır Mahallesi ile devam etti.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye hizmet için sahayı adım adım gezmeye devam ediyor. Gelenek haline getirdiği sabah gezilerini sürdüren Başkan Baydilli, mesaisine Akbayır Mahallesinde başlayarak teknik ekibiyle birlikte sorunlu alanları yerinde inceledi. Başkan Baydilli mahalle gezisi sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet edip taleplerini dinledi. Karaköprü’yü kalkındırmak için mesai gözetmeksizin çalışan bir ekip olduklarını ifade ederek sorunları masa başında değil sahada incelediklerini ve çözüme kavuşması noktasında çalışma yaptıklarını dile getirdi. Başkan Baydilli, “Bugün sabah gezimizde Akbayır Mahallemizdeydik ve teknik ekibimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Yaklaşık 12 bin nüfusa sahip olan Akbayır Mahallemizde zaten ekiplerimiz gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor. Mahallemizde 60 bin metrekare alanda 8 adet parkımız bulunuyor ve yeni park yapmak için etüt çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca 1200 nar fidanının olduğu nar bahçemiz de bu mahallemizde bulunuyor. Bunun yanında deforme olmuş yollarda da onarım çalışmaları gerçekleştirip daha düzgün yolları vatandaşlarımıza sunmaya çalışıyoruz. Yani biz her mahallemizi ilmek ilmek işlerken, hizmet götürürken eksikleri görmek için de adım adım geziyoruz ve vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz, bundan sonra da aynı şekilde sahada olmaya ve hizmete devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Baydilli ve ekibi sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği alan gezilerini program dahilinde farklı mahallelerde sürdürecek.
​​​​​​​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli gelenek haline getirdiği alan gezilerine Akbayır Mahallesi ile devam etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye hizmet için sahayı adım adım gezmeye devam ediyor. Gelenek haline getirdiği sabah gezilerini sürdüren Başkan Baydilli, mesaisine Akbayır Mahallesinde başlayarak teknik ekibiyle birlikte sorunlu alanları yerinde inceledi. Başkan Baydilli mahalle gezisi sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet edip taleplerini dinledi.

Karaköprü’yü kalkındırmak için mesai gözetmeksizin çalışan bir ekip olduklarını ifade ederek sorunları masa başında değil sahada incelediklerini ve çözüme kavuşması noktasında çalışma yaptıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Bugün sabah gezimizde Akbayır Mahallemizdeydik ve teknik ekibimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Yaklaşık 12 bin nüfusa sahip olan Akbayır Mahallemizde zaten ekiplerimiz gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor. Mahallemizde 60 bin metrekare alanda 8 adet parkımız bulunuyor ve yeni park yapmak için etüt çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca 1200 nar fidanının olduğu nar bahçemiz de bu mahallemizde bulunuyor. Bunun yanında deforme olmuş yollarda da onarım çalışmaları gerçekleştirip daha düzgün yolları vatandaşlarımıza sunmaya çalışıyoruz.

Yani biz her mahallemizi ilmek ilmek işlerken, hizmet götürürken eksikleri görmek için de adım adım geziyoruz ve vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz, bundan sonra da aynı şekilde sahada olmaya ve hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Baydilli ve ekibi sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği alan gezilerini program dahilinde farklı mahallelerde sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.