BAŞKAN BAYDİLLİ SAHADAN AYRILMIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2021 - 14:51, Güncelleme: 22.09.2021 - 14:51
 

BAŞKAN BAYDİLLİ SAHADAN AYRILMIYOR

​​​​​​​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabahın erken saatlerinden mahallede sokak sokak gezerek sorunları yerinde inceledi ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli saha gezileri kapsamında Akpiyar Mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Fatih Gülel ve Birim Müdürleri ile birlikte Akpiyar Mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan Metin Baydilli yapılan çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı. Sorunları yerinde görmenin önemli olduğunu ifade eden Başkan Metin Baydilli, "Sabah mesaimize sokaklarda başlıyoruz. Gördüğümüz, şikayetini aldığımız sorunların çözümü noktasında teknik ekibimizle birlikte gerekli incelemeyi yapıp sorunun giderilmesi için talimatları veriyoruz. Vatandaşlarımız bu güzel ilçeyi bize emanet ettiler, biz de ilçemizi güzelleştirmek ve geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi. Öte yandan Başkan Metin Baydilli alan gezilerinde esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederken, taleplerini dinleyip not aldı.
​​​​​​​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabahın erken saatlerinden mahallede sokak sokak gezerek sorunları yerinde inceledi ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli saha gezileri kapsamında Akpiyar Mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Fatih Gülel ve Birim Müdürleri ile birlikte Akpiyar Mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan Metin Baydilli yapılan çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı. Sorunları yerinde görmenin önemli olduğunu ifade eden Başkan Metin Baydilli, "Sabah mesaimize sokaklarda başlıyoruz. Gördüğümüz, şikayetini aldığımız sorunların çözümü noktasında teknik ekibimizle birlikte gerekli incelemeyi yapıp sorunun giderilmesi için talimatları veriyoruz. Vatandaşlarımız bu güzel ilçeyi bize emanet ettiler, biz de ilçemizi güzelleştirmek ve geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Öte yandan Başkan Metin Baydilli alan gezilerinde esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederken, taleplerini dinleyip not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.