BAŞKAN BAYDİLLİ İYİLEŞTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2020 - 13:39, Güncelleme: 12.12.2020 - 13:39
 

BAŞKAN BAYDİLLİ İYİLEŞTİ

​​​​​​​Korona karantina süreci sıkıntısız bir şekilde sona eren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şükür Namazı kılarak tüm hastalar için dua etti.
1 Aralık'ta halsizlik nedeniyle yaptırdığı test sonucu koronaya yakalandığını öğrenen ve hemen ardından karantina sürecine giren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 12 gün aradan sonra iyileşti. Başkan Baydilli iyileşmesi ile birlikte Balıklıgöl Platosunda yer alan Bediüzzaman Said-i Nursi'nin makamına giderek bir yandan hastalar için dua ederken, diğer yandan şükür namazı kıldı. Sürecin başta Türkiye olmak üzere tüm dünyadan bir an önce son bulması ve hastaların sağlıklarına kavuşması için dua eden Başkan Baydilli, çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Korona karantina süreci sıkıntısız bir şekilde sona eren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şükür Namazı kılarak tüm hastalar için dua etti.

1 Aralık'ta halsizlik nedeniyle yaptırdığı test sonucu koronaya yakalandığını öğrenen ve hemen ardından karantina sürecine giren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 12 gün aradan sonra iyileşti. Başkan Baydilli iyileşmesi ile birlikte Balıklıgöl Platosunda yer alan Bediüzzaman Said-i Nursi'nin makamına giderek bir yandan hastalar için dua ederken, diğer yandan şükür namazı kıldı. Sürecin başta Türkiye olmak üzere tüm dünyadan bir an önce son bulması ve hastaların sağlıklarına kavuşması için dua eden Başkan Baydilli, çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.