BAŞKAN BAYDİLLİ ÇALIŞMALARI AKTARDI

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2020 - 15:13, Güncelleme: 07.10.2020 - 15:13
 

BAŞKAN BAYDİLLİ ÇALIŞMALARI AKTARDI

​​​​​​​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçe genelindeki çalışmalarla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile görüştü.
Karaköprü'nün genç ve başarılı Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Ziyarette tüm Şanlıurfalıların selamlarını ileten Başkan Baydilli, kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler vererek yapılması planlanan projelerini anlattı. Hizmette merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm bölgelere ulaşmanın gayesinde olduklarını belirten Başkan Baydilli, Karaköprü genelinde Gönül Belediyeciliğinin de en güzel örneklerini sergilemenin gayesi içerisinde olduklarını söyledi. Buluşmada Vekil Cevheri de AK Parti ailesi olarak Şanlıurfa'da birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını ifade etti. Görüşme ile ilgili Başkan Özhaseki ise sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanımız Metih Baydilli ile şehirlerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Halis niyetlerle planlanan işlerin şehirlerimize hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçe genelindeki çalışmalarla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile görüştü.

Karaköprü'nün genç ve başarılı Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Ziyarette tüm Şanlıurfalıların selamlarını ileten Başkan Baydilli, kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler vererek yapılması planlanan projelerini anlattı. Hizmette merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm bölgelere ulaşmanın gayesinde olduklarını belirten Başkan Baydilli, Karaköprü genelinde Gönül Belediyeciliğinin de en güzel örneklerini sergilemenin gayesi içerisinde olduklarını söyledi.

Buluşmada Vekil Cevheri de AK Parti ailesi olarak Şanlıurfa'da birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını ifade etti.

Görüşme ile ilgili Başkan Özhaseki ise sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanımız Metih Baydilli ile şehirlerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Halis niyetlerle planlanan işlerin şehirlerimize hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.