BAŞKAN BAYDİLLİ AK KADROLARA SESLENDİ

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2020 - 10:06, Güncelleme: 15.09.2020 - 10:06
 

BAŞKAN BAYDİLLİ AK KADROLARA SESLENDİ

​​​​​​​AK Parti Karaköprü İlçe 7. Olağan Kongresinde parti teşkilatlarına seslenen Başkan Baydilli AK Kadroların ilk günkü azim ve heyecanlı yoluna devam ettiğini söyledi.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli AK Parti Karaköprü İlçe 7. Olağan Kongresine katıldı. Karaköprü YASEM kültür ve kongre salonunda yapılan kongreye Başkan Baydilli’nin yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Koordinatörü Orhan Karasayar, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akaty, Halil Özşavlı ve Z. Gülender Açanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerle gerçekleşen kongrede Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan güven tazeleyerek tekrar ilçe başkanı seçildi. Kongre Divan Başkanlığı’nı İl Koordinatörü Orhan Karasayar yaparken açılışta Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu yapılırken, İstiklal Marşı ile kongrenin açılışı yapıldı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptığı konuşmada yeniden seçilerek güven tazeleyen İlçe Başkanı Sait Ağan’ı ve yeni yönetimini tebrik ederken, önceki yönetimde görev alan teşkilat üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Baydilli şunları söyledi: “Biz ilçe teşkilatımızla, milletvekillerimizle, meclis üyelerimizle birlikte ilçemizi kalkındırmak için çok çalıştık ve meyvesini de seçimlerde vatandaşımızdan yüzde 58 oy alarak topladık. Karaköprü ilçemiz Şanlıurfa’nın en hızlı büyüyen ilçesi ve biz bu büyümenin verdiği yükümlülüğün bilinciyle birlikte Karaköprü’müzü ilmek ilmek işleyerek hizmetlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek adına çalımalar, projeler yürütüyoruz. Bitmiş olan projelerimizin açılışını pandemi nedeniyle yapamadık ancak en kısa sürede hizmete sunacağız. Yeşil alan oranımızla yemyeşil bir Karaköprü oluşturmaya çalışıyoruz. Biz sadece kendi ilçemizin değil bütün ilçelerimizin başarısıyla övünüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız öncülüğünde hep birlikte Şanlıurfa’ya güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde sadece Şanlıurfa için çalışıp şehrimizin hak ettiği yerlere getirmek için tüm teşkilat olarak çalışıyoruz. Ak Parti ile birlikte Şanlıurfa   eğitim, sağlık, yol ve diğer hizmetler anlamında çok önemli hizmetlere kavuştu. Şanlıurfa her zaman Ak Parti’ye güvendi ve oy verdi. Bunun sonucunda da çok önemli hizmetler gerçekleştiriliyor ve gerçekleştirilmeye devam edecek. Şanlıurfa’yı birlik ve beraberlikle kalkındıracağız, hak ettiği yere gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Kongrede protokol konuşmalarının, faaliyet raporu ile bütçenin okunmasının ardından oylamaya geçildi. Mevcut İlçe Başkanı Sait Ağan tekrar ilçe başkanlığına seçildi. (Kaynak: Karaköprü Basın Bürosu)
​​​​​​​AK Parti Karaköprü İlçe 7. Olağan Kongresinde parti teşkilatlarına seslenen Başkan Baydilli AK Kadroların ilk günkü azim ve heyecanlı yoluna devam ettiğini söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli AK Parti Karaköprü İlçe 7. Olağan Kongresine katıldı. Karaköprü YASEM kültür ve kongre salonunda yapılan kongreye Başkan Baydilli’nin yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Koordinatörü Orhan Karasayar, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akaty, Halil Özşavlı ve Z. Gülender Açanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerle gerçekleşen kongrede Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan güven tazeleyerek tekrar ilçe başkanı seçildi. Kongre Divan Başkanlığı’nı İl Koordinatörü Orhan Karasayar yaparken açılışta Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu yapılırken, İstiklal Marşı ile kongrenin açılışı yapıldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptığı konuşmada yeniden seçilerek güven tazeleyen İlçe Başkanı Sait Ağan’ı ve yeni yönetimini tebrik ederken, önceki yönetimde görev alan teşkilat üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Baydilli şunları söyledi: “Biz ilçe teşkilatımızla, milletvekillerimizle, meclis üyelerimizle birlikte ilçemizi kalkındırmak için çok çalıştık ve meyvesini de seçimlerde vatandaşımızdan yüzde 58 oy alarak topladık. Karaköprü ilçemiz Şanlıurfa’nın en hızlı büyüyen ilçesi ve biz bu büyümenin verdiği yükümlülüğün bilinciyle birlikte Karaköprü’müzü ilmek ilmek işleyerek hizmetlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek adına çalımalar, projeler yürütüyoruz. Bitmiş olan projelerimizin açılışını pandemi nedeniyle yapamadık ancak en kısa sürede hizmete sunacağız. Yeşil alan oranımızla yemyeşil bir Karaköprü oluşturmaya çalışıyoruz. Biz sadece kendi ilçemizin değil bütün ilçelerimizin başarısıyla övünüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız öncülüğünde hep birlikte Şanlıurfa’ya güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde sadece Şanlıurfa için çalışıp şehrimizin hak ettiği yerlere getirmek için tüm teşkilat olarak çalışıyoruz. Ak Parti ile birlikte Şanlıurfa   eğitim, sağlık, yol ve diğer hizmetler anlamında çok önemli hizmetlere kavuştu. Şanlıurfa her zaman Ak Parti’ye güvendi ve oy verdi. Bunun sonucunda da çok önemli hizmetler gerçekleştiriliyor ve gerçekleştirilmeye devam edecek. Şanlıurfa’yı birlik ve beraberlikle kalkındıracağız, hak ettiği yere gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Kongrede protokol konuşmalarının, faaliyet raporu ile bütçenin okunmasının ardından oylamaya geçildi. Mevcut İlçe Başkanı Sait Ağan tekrar ilçe başkanlığına seçildi.

(Kaynak: Karaköprü Basın Bürosu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.