BAŞKAN BAY PROJELERİN TAKİPÇİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2020 - 11:30, Güncelleme: 29.10.2020 - 11:30
 

BAŞKAN BAY PROJELERİN TAKİPÇİSİ

​​​​​​​Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, ilçenin geleceğine yönelik projeler için Başkent Ankara'da temaslarını sürdürüyor.
Doğanyol halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gerek il içi gerekse Başkent Ankara'da temas ve istişarelerine devam eden Başkan Hakan Bay, bu kez Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen ve Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdür Vekili Kaya Yıldız'ı makamında ziyaret etti. İlçe genelinde yerel yönetim olarak yapılan çalışmaları aktaran Başkan Bay'ın ziyaretine Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Kale Belediye Başkanı Murat Koca da eşlik etti. Başkan Bay ziyarette; Doğanyol'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ve Devlet Su İşleri yatırımları ile ilgili istişarelerde bulunarak projelerin devamının sağlanması gerektiğini belirtti. Başkan Bay özellikle Kentsel Dönüşüm uygulamaları ile ilgili hassasiyetlerini ileterek Doğanyol'un geleceğine yönelik uygulamalarda Kentsel Dönüşümün önemine değindi. BAŞKAN BAY'DAN 29 EKİM MESAJI Öte yandan Başkan Bay, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97’nci yıldönümünü bir mesajla kutladı. Başkan Bay mesajında, " Özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın teminatı Cumhuriyetimizin 97'inci yıldönümünde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Millî Mücadele’nin büyük kahramanlarını rahmetle, minnetle yâd ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun!" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, ilçenin geleceğine yönelik projeler için Başkent Ankara'da temaslarını sürdürüyor.

Doğanyol halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gerek il içi gerekse Başkent Ankara'da temas ve istişarelerine devam eden Başkan Hakan Bay, bu kez Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen ve Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdür Vekili Kaya Yıldız'ı makamında ziyaret etti. İlçe genelinde yerel yönetim olarak yapılan çalışmaları aktaran Başkan Bay'ın ziyaretine Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Kale Belediye Başkanı Murat Koca da eşlik etti. Başkan Bay ziyarette; Doğanyol'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ve Devlet Su İşleri yatırımları ile ilgili istişarelerde bulunarak projelerin devamının sağlanması gerektiğini belirtti. Başkan Bay özellikle Kentsel Dönüşüm uygulamaları ile ilgili hassasiyetlerini ileterek Doğanyol'un geleceğine yönelik uygulamalarda Kentsel Dönüşümün önemine değindi.

BAŞKAN BAY'DAN 29 EKİM MESAJI

Öte yandan Başkan Bay, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97’nci yıldönümünü bir mesajla kutladı. Başkan Bay mesajında, " Özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın teminatı Cumhuriyetimizin 97'inci yıldönümünde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Millî Mücadele’nin büyük kahramanlarını rahmetle, minnetle yâd ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun!" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.