BAŞKAN ASYA’DAN ZAFER BAYRAMI MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2021 - 01:29, Güncelleme: 30.08.2021 - 01:29
 

BAŞKAN ASYA’DAN ZAFER BAYRAMI MESAJI

​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.
Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Başkan Feyat Asya, “Aziz Milletimizin, kahraman ordusuyla birleşerek kazandığı büyük zaferin 99. yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük  bir gurur ile kutluyoruz” dedi. Belediye Başkanı Feyat Asya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Asya mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos 1922’de Dumlupınar'da kazanılan bu şanlı zafer bağımsız ve hür olarak yaşama iradesini ortaya koyan milletimizin en önemli kilometre taşlarından biri olmuş, Cumhuriyetin temelleri de burada atılmıştır. Bugün bizlere düşen aynı şuur ve ruhla, ecdadımızdan bizlere emanet olan vatanımıza ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak, Ülkemizin gelişmesi için var gücümüzle çalışmaktır. Ülkemizin, devletimizin temellerinde yer alan yüksek ruh ve şuur, milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, hangi şart altında olursak olalım her zaman canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”
​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.

Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Başkan Feyat Asya, “Aziz Milletimizin, kahraman ordusuyla birleşerek kazandığı büyük zaferin 99. yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük  bir gurur ile kutluyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Feyat Asya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Asya mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos 1922’de Dumlupınar'da kazanılan bu şanlı zafer bağımsız ve hür olarak yaşama iradesini ortaya koyan milletimizin en önemli kilometre taşlarından biri olmuş, Cumhuriyetin temelleri de burada atılmıştır. Bugün bizlere düşen aynı şuur ve ruhla, ecdadımızdan bizlere emanet olan vatanımıza ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak, Ülkemizin gelişmesi için var gücümüzle çalışmaktır. Ülkemizin, devletimizin temellerinde yer alan yüksek ruh ve şuur, milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, hangi şart altında olursak olalım her zaman canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.