BAŞKAN ASYA'DAN ÜÇ AYLAR MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2022 - 17:25, Güncelleme: 02.02.2022 - 17:25

BAŞKAN ASYA'DAN ÜÇ AYLAR MESAJI

​​​​​​​Muş'ta başarılı uygulamaları ile dikkat çeken Belediye Başkanı Feyat Asya, tüm İslam Alemi'nin Üç Aylar'ını kutladı.
Muş'ta Başkan Feyat Asya, sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek ayların milletimiz ve tüm Türk İslam âlemine barış, huzur ve sağlıklı günler getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Asya, mübarek Üç Ayların başlangıcı münasebetiyle yayımladığı mesajında; "11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayının habercisi, kandiller zincirini içinde barındıran, mağfiret ve bereketin had safhada olduğu #ÜçAylar’ın İslam Alemine ve tüm hemşehrilerime hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan diliyorum" ifadelerini kullandı.