BAŞKAN ASYA'DAN KANDİL MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2021 - 13:01, Güncelleme: 17.10.2021 - 13:01

BAŞKAN ASYA'DAN KANDİL MESAJI

​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Asya Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Mevlid Kandilinin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni eden Muş Belediye Başkanı Feyat Asya sosyal medya aracılığıyla yaptığı mesajında; "Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşriflerinin yıldönümü olan mübarek Mevlid Kandili kutlu olsun. Peygamberimizin şefaatine nail olma duası ve dileğiyle" ifadelerini kullandı. Başkan ASya'nın paylaşımı çok sayıda beğeni ve vatandaşlardan aynı dileklerle karşılandı.