BAŞKAN ASYA’DAN 8 MART MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2022 - 11:38, Güncelleme: 08.03.2022 - 11:38
 

BAŞKAN ASYA’DAN 8 MART MESAJI

​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ‘Sizin en hayırlınız, kadınlarına karşı iyi davranandır’ diyen Peygamberin ümmeti olarak 1400 yıl önce İslam inancında kadınlara hak ettikleri değerin verildiğinin altını çizdi. Kadınların nezaket ve zarafetin en iyi temsilcileri olduklarını ifade eden Başkan Asya, “Yaşamın her alanında başarılarına tanık olduğumuz kadınların aynı zamanda eş ve anne olmanın getirdiği sorumluluklarının gereğini de büyük bir fedakârlıkla yerine getirdiklerini görüyoruz. Toplumsal yaşamda kadınların sorunlarının sona erdirilmesi için hükümetlerimiz tarafından önemli çalışmalar yapıldı. Bizler de kendi yerelimizde bu anlayışla aktif rol aldık ve almaya devam ediyoruz. Kadın vatandaşlarımızın sosyal yaşama atılmalarını sağlayan fiziki mekanların yanı sıra hayallerini gerçekleştirebilecekleri ortamlar oluşturduk. Kadın kültür ve eğitim merkezlerimiz ile bilgi evlerimiz kadın hemşehrilerimizin ikinci evi konumunda hizmet vermekte. Bunların yanı sıra birçok etkinliğimizi yine onların emekleri sayesinde icra ediyoruz. Bu da bize kadınların hayatın en önemli ve vazgeçilmez bir parçasını teşkil ettiğini göstermektedir. Daha güzele, en iyiye onların destekleri ile ulaşacağımıza inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, aileleri ile birlikte huzurlu bir yaşam sürmelerini dilerim” ifadelerini kullandı.
​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ‘Sizin en hayırlınız, kadınlarına karşı iyi davranandır’ diyen Peygamberin ümmeti olarak 1400 yıl önce İslam inancında kadınlara hak ettikleri değerin verildiğinin altını çizdi.

Kadınların nezaket ve zarafetin en iyi temsilcileri olduklarını ifade eden Başkan Asya, “Yaşamın her alanında başarılarına tanık olduğumuz kadınların aynı zamanda eş ve anne olmanın getirdiği sorumluluklarının gereğini de büyük bir fedakârlıkla yerine getirdiklerini görüyoruz. Toplumsal yaşamda kadınların sorunlarının sona erdirilmesi için hükümetlerimiz tarafından önemli çalışmalar yapıldı. Bizler de kendi yerelimizde bu anlayışla aktif rol aldık ve almaya devam ediyoruz. Kadın vatandaşlarımızın sosyal yaşama atılmalarını sağlayan fiziki mekanların yanı sıra hayallerini gerçekleştirebilecekleri ortamlar oluşturduk. Kadın kültür ve eğitim merkezlerimiz ile bilgi evlerimiz kadın hemşehrilerimizin ikinci evi konumunda hizmet vermekte. Bunların yanı sıra birçok etkinliğimizi yine onların emekleri sayesinde icra ediyoruz. Bu da bize kadınların hayatın en önemli ve vazgeçilmez bir parçasını teşkil ettiğini göstermektedir. Daha güzele, en iyiye onların destekleri ile ulaşacağımıza inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, aileleri ile birlikte huzurlu bir yaşam sürmelerini dilerim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.