BAŞKAN ASYA VE EKİBİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2020 - 12:45, Güncelleme: 17.12.2020 - 12:45

BAŞKAN ASYA VE EKİBİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında çalışmalarını tamamladı.
2021 yılı öncesi mevcut projelerini hızlandıran Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi Muş’a yeni bir katma değer kazandıran Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında çalışmalarını tamamladı. Alt yapı, asfalt bordür döşemeleri ve araç geçişleri belirlenme işlemleri gibi tüm detayların en ince ayrıntılarına kadar gözden geçirildiği yolda güzergahlar da trafiğe açıldı. Yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Asya, "İcraatlarımız Teminatımızdır dedik, projelerimizle Aziz Şehr-İ Muş’u her geçen gün daha da güzelleştiriyoruz. Muş’a ve Muş halkına hizmetkarlık sözümüz var. Şükürler olsun! yatırım ve projelerle sözümüzün arkasındayız. Önemli projelerimizden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nı tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. MUŞ HALKI ÇALIŞMALARDAN MEMNUN 2020 yılında alt yapıda dev yatırımların yaşandığı Muş'ta vatandaşların da Başkan Asya ve ekibinin çalışmalarından memnun olduğu öğrenildi. Her defasında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri bizzat dinlemeyi tercih eden Başkan Asya'nın gelen talepleri dikkate alarak yönlendirdiği kurumsal çalışmaların Muş halkı nezdinde karşılığı olduğunu belirten vatandaşlar, kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Asya ve Belediye yönetimine teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)

MUŞ HALKI ÇALIŞMALARDAN MEMNUN