BAŞKAN ASYA O ÇAĞRIYA SESSİZ KALMADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2022 - 11:08, Güncelleme: 02.03.2022 - 11:08
 

BAŞKAN ASYA O ÇAĞRIYA SESSİZ KALMADI

​​​​​​​Muş'ta Başkan Feyat Asya, SMA Hastası Muhammed Yücel’e talep ettiği akülü sandalye hediye etti.
Belediye Başkanı Feyat Asya, doğuştan engelli 17 yaşındaki Muhammed Yücel Demir’in talep ettiği akülü aracı alarak kendisine hediye etti. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya Saray Mahallesinde ikamet eden Muhammed Yücel isimli çocuğun tekerlekli sandalye talebine kayıtsız kalmadı. Başkan Asya evinde ziyaret ettiği Muhammed Yücel’e yeni aracını hediye ederek mutluluğuna ortak oldu. Ziyareti sırasında Muhammed Yücel ile kendisi gibi SMA hastası Eray isimli kardeşiyle sohbet eden Başkan Asya, akülü sandalyelerinin hayırlı olmasını diledi. Yeni akülü sandalyesine kavuşan Muhammed Yücel kardeşiyle birlikte mutluluğunu Başkan Asya ve aile bireyleri ile paylaştı. Muhammed Yücel ve ailesi Başkan Asya’ya bu jestinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Asya, “Muhammed Yücel evladımız akülü bir sandalyeye ihtiyacının olduğunu bizlere iletti. Biz de kendisine en kısa sürede yeni bir sandalye alacağımızın sözünü vermiştik. Bugün Muhammed Yücel’i evinde ziyaret ederek yeni sandalyesini hediye ettik. Onun mutluluğunu paylaşmak duasını almak bizim için en büyük mükafattır. Özel vatandaşlarımıza olan hassasiyetlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Onlarla birlikte engelleri aşacağız” dedi.
​​​​​​​Muş'ta Başkan Feyat Asya, SMA Hastası Muhammed Yücel’e talep ettiği akülü sandalye hediye etti.

Belediye Başkanı Feyat Asya, doğuştan engelli 17 yaşındaki Muhammed Yücel Demir’in talep ettiği akülü aracı alarak kendisine hediye etti. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya Saray Mahallesinde ikamet eden Muhammed Yücel isimli çocuğun tekerlekli sandalye talebine kayıtsız kalmadı. Başkan Asya evinde ziyaret ettiği Muhammed Yücel’e yeni aracını hediye ederek mutluluğuna ortak oldu.

Ziyareti sırasında Muhammed Yücel ile kendisi gibi SMA hastası Eray isimli kardeşiyle sohbet eden Başkan Asya, akülü sandalyelerinin hayırlı olmasını diledi. Yeni akülü sandalyesine kavuşan Muhammed Yücel kardeşiyle birlikte mutluluğunu Başkan Asya ve aile bireyleri ile paylaştı. Muhammed Yücel ve ailesi Başkan Asya’ya bu jestinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Asya, “Muhammed Yücel evladımız akülü bir sandalyeye ihtiyacının olduğunu bizlere iletti. Biz de kendisine en kısa sürede yeni bir sandalye alacağımızın sözünü vermiştik. Bugün Muhammed Yücel’i evinde ziyaret ederek yeni sandalyesini hediye ettik. Onun mutluluğunu paylaşmak duasını almak bizim için en büyük mükafattır. Özel vatandaşlarımıza olan hassasiyetlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Onlarla birlikte engelleri aşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.