BAŞKAN ASYA KORONA VİRÜSÜ YENDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2020 - 12:43, Güncelleme: 24.08.2020 - 12:43

BAŞKAN ASYA KORONA VİRÜSÜ YENDİ

Bir süre önce korona virüsüne yakalanan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, korona virüsü yenerek eski sağlığına kavuştu.
11 Ağustos’ta Ankara’ya gerçekleştireceği ziyaret öncesinde tedbir amaçlı korona virüs testi yaptıran Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’nın sonucu pozitif çıkmıştı. Evde tedavisine başlanan ve 14 günlük karantinaya alınan Başkan Asya, korona virüsünü yenmeyi başardı. Asya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bir süre önce pozitif çıkan Covid-19 testim bugün yapılan son testte negatif çıkmıştır. Bu süreçte dualarını esirgemeyen herkese şükranlarımı sunarım. Rabbim şifa bekleyen tüm hastalarımıza şifalar versin” ifadelerine yer verdi.