BAŞKAN ASYA KADINLARLA BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2022 - 10:11, Güncelleme: 30.03.2022 - 10:11
 

BAŞKAN ASYA KADINLARLA BULUŞTU

​​​​​​​Toplumun tüm birey kesimleri ile görüşmeye devam eden Başkan Feyat Asya eşi Suna Asya ile birlikte kadınlarla buluştu.
Muş Belediyesi tarafından sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında kadınlara yönelik eğitim ve motivasyon semineri düzenlendi. Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zeliha Tekin’in konuşmacı olduğu ‘Mentörlük Işığında Kadın, Aile ve Kariyer’ konulu seminer Porsor Ana Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği seminere Belediye Başkanı Feyat Asya eşi Suna Asya işe birlikte katıldı. Seminer öncesi bir konuşma yapan Başkan Asya, “Altyapı ve üstyapı gibi meşakkatli çalışmalar sonrası belediyemiz bünyesinde bu tür etkinlikler yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok badireli süreçler geçirdik. Ancak emeğimize değdi. İlimizin ciddi eksikliklerini gidererek yaşam düzeyini ciddi manada arttırdık. Gençlerimize, kadın kardeşlerimize yönelik çalışmalar yapabilmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Sizlerin vakit geçirebileceği birçok fiziki mekanlar oluşturduk. Bundan sonra bizlerle birlikte bu tesisleri muhafaza etmek sizlerin de sorumluluğunda olacak. İkinci eviniz gibi kullanabilirsiniz. Kendi yuvanıza nasıl bakıyorsanız buraları da öyle sahiplenin. Sosyal ve kültürel anlamda güzel çalışmalar yapıyoruz ve bundan sonra daha fazla yapacağız. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezimiz tarafından kültür ve sanat ödülüne layık görüldük. Bu durum bizi mutlu ettiği gibi hizmet yolunda daha da motive etmektedir. Yine son aylarda yapılan bir ankete göre insanların Muş’ta yaşama memnuniyet oranının yüzde 65 civarında olmasının mutluluğunu yaşadık. Şehrimizi daha da güzelleştirerek bu oranı daha üst seviyelere çıkaracağız inşallah. Bu vesile ile katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aynı şekilde bizleri kırmayıp gelen değerli hocamıza şükranlarımı sunarım” dedi. Başkan Asya’nın konuşmasının ardından Doç. Dr. Zeliha Tekin seminerine başladı. Çocukluk yıllarından, eğitim hayatına ve şimdiye kadar yaşadıklarından kesitlerle katılımcılara bilgiler veren Tekin, okumanın önemine vurgu yaparak, bu durumun hayatın her alanında bir kazanç olacağını örnekleriyle belirtti.
​​​​​​​Toplumun tüm birey kesimleri ile görüşmeye devam eden Başkan Feyat Asya eşi Suna Asya ile birlikte kadınlarla buluştu.

Muş Belediyesi tarafından sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında kadınlara yönelik eğitim ve motivasyon semineri düzenlendi. Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zeliha Tekin’in konuşmacı olduğu ‘Mentörlük Işığında Kadın, Aile ve Kariyer’ konulu seminer Porsor Ana Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği seminere Belediye Başkanı Feyat Asya eşi Suna Asya işe birlikte katıldı. Seminer öncesi bir konuşma yapan Başkan Asya, “Altyapı ve üstyapı gibi meşakkatli çalışmalar sonrası belediyemiz bünyesinde bu tür etkinlikler yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok badireli süreçler geçirdik. Ancak emeğimize değdi. İlimizin ciddi eksikliklerini gidererek yaşam düzeyini ciddi manada arttırdık. Gençlerimize, kadın kardeşlerimize yönelik çalışmalar yapabilmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Sizlerin vakit geçirebileceği birçok fiziki mekanlar oluşturduk. Bundan sonra bizlerle birlikte bu tesisleri muhafaza etmek sizlerin de sorumluluğunda olacak. İkinci eviniz gibi kullanabilirsiniz. Kendi yuvanıza nasıl bakıyorsanız buraları da öyle sahiplenin. Sosyal ve kültürel anlamda güzel çalışmalar yapıyoruz ve bundan sonra daha fazla yapacağız. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezimiz tarafından kültür ve sanat ödülüne layık görüldük. Bu durum bizi mutlu ettiği gibi hizmet yolunda daha da motive etmektedir. Yine son aylarda yapılan bir ankete göre insanların Muş’ta yaşama memnuniyet oranının yüzde 65 civarında olmasının mutluluğunu yaşadık. Şehrimizi daha da güzelleştirerek bu oranı daha üst seviyelere çıkaracağız inşallah. Bu vesile ile katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aynı şekilde bizleri kırmayıp gelen değerli hocamıza şükranlarımı sunarım” dedi.

Başkan Asya’nın konuşmasının ardından Doç. Dr. Zeliha Tekin seminerine başladı. Çocukluk yıllarından, eğitim hayatına ve şimdiye kadar yaşadıklarından kesitlerle katılımcılara bilgiler veren Tekin, okumanın önemine vurgu yaparak, bu durumun hayatın her alanında bir kazanç olacağını örnekleriyle belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.