BAŞKAN ASYA İLÇE VE BELDELERİ ZİYARET ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2021 - 22:34, Güncelleme: 15.09.2021 - 22:34

BAŞKAN ASYA İLÇE VE BELDELERİ ZİYARET ETTİ

​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman ile ilçe ve beldelerde temaslarda bulundu.
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Muş’a gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın 3 günlük temaslarında kendisine refakat etti. Programın ilk gününde Meclis üyeleri ile birlikte Milletvekili Yaman ve parti teşkilatını meclis salonunda ağırlayan Başkan Asya, yapılan ve yapılması planlanan belediye hizmetleri ile ilgili sunumunu yaptı. Şehrin genel durumunun ele alındığı değerlendirme toplantısı sonrası Başkan Asya, Milletvekili Yaman’ın ilçe ve belde ziyaretlerine eşlik etti.