BAŞKAN ASYA GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2022 - 11:52, Güncelleme: 25.03.2022 - 11:52
 

BAŞKAN ASYA GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

​​​​​​​Muş’un imarı ve inşası için önemli çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Feyat Asya, önemli gün ve haftalarda düzenlenen etkinliklerle gönüllere dokunuyor.
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası münasebetiyle yaşlılarla bir araya geldi. Porsor Ana Kadın Kültür ve Eğitim Merkezinde yaşlıları ağırlayan Başkan Asya davete icabetlerinden dolayı hepsine teşekkür etti. Burada bir konuşma yapan Başkan Asya, görev süresi içerisinde şehre kazandırdığı çalışmalarla ilgili misafirlerini bilgilendirdi. Altyapı gibi Muş için elzem projelere el attıklarını ve o süreçte ciddi sıkıntılarla karşılaştıklarını ifade eden Başkan Asya, “En zor zamanlarda bile şehrimize hizmet etme niyetimizin gücüyle yüzümüz ak bir şekilde çalışmalarımızı yaptık. İhtiyaç duyulan tesisleri ilimize kazandırırken ilimizin yıllar sonrasına hitap edecek önemli işleri de ihmal etmedik. Altyapı çalışmalarımızı tamamladık elhamdülillah. İçme suyu sorunumuzu tamamen bitiriyoruz. Bundan sonra şehrimizi güzelleştirecek çalışmalara ağırlık vereceğiz. Aynı şekilde sosyal ve kültürel faaliyetlerle halkımızın ihtiyaç duyduğu etkinlik ve programların sayılarını arttıracağız. Bu süreçlerde siz değerli büyüklerimizin hep hayır dualarını aldık. İnşallah bundan sonra da sizlerin duası ile daha güzel işler yapacağız. Bu vesile ile sizlere özel bugün gerçekleştirmiş olduğumuz bu programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi. Başkan Asya’nın konuşmasının ardından söz alan katılımcılar, Başkan Asya’ya bu anlamlı programından dolayı teşekkür ettiler. Program müzik dinletisi ve hediye takdimi ile sona erdi.
​​​​​​​Muş’un imarı ve inşası için önemli çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Feyat Asya, önemli gün ve haftalarda düzenlenen etkinliklerle gönüllere dokunuyor.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası münasebetiyle yaşlılarla bir araya geldi. Porsor Ana Kadın Kültür ve Eğitim Merkezinde yaşlıları ağırlayan Başkan Asya davete icabetlerinden dolayı hepsine teşekkür etti.

Burada bir konuşma yapan Başkan Asya, görev süresi içerisinde şehre kazandırdığı çalışmalarla ilgili misafirlerini bilgilendirdi. Altyapı gibi Muş için elzem projelere el attıklarını ve o süreçte ciddi sıkıntılarla karşılaştıklarını ifade eden Başkan Asya, “En zor zamanlarda bile şehrimize hizmet etme niyetimizin gücüyle yüzümüz ak bir şekilde çalışmalarımızı yaptık. İhtiyaç duyulan tesisleri ilimize kazandırırken ilimizin yıllar sonrasına hitap edecek önemli işleri de ihmal etmedik. Altyapı çalışmalarımızı tamamladık elhamdülillah. İçme suyu sorunumuzu tamamen bitiriyoruz. Bundan sonra şehrimizi güzelleştirecek çalışmalara ağırlık vereceğiz. Aynı şekilde sosyal ve kültürel faaliyetlerle halkımızın ihtiyaç duyduğu etkinlik ve programların sayılarını arttıracağız. Bu süreçlerde siz değerli büyüklerimizin hep hayır dualarını aldık. İnşallah bundan sonra da sizlerin duası ile daha güzel işler yapacağız. Bu vesile ile sizlere özel bugün gerçekleştirmiş olduğumuz bu programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

Başkan Asya’nın konuşmasının ardından söz alan katılımcılar, Başkan Asya’ya bu anlamlı programından dolayı teşekkür ettiler. Program müzik dinletisi ve hediye takdimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.