BAŞKAN ASYA GECE GÜNDÜZ SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2020 - 09:35, Güncelleme: 24.07.2020 - 09:35

BAŞKAN ASYA GECE GÜNDÜZ SAHADA

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, gece gündüz demeden sahada yapılan çalışmaları inceliyor.
Muş’un gelişebilmesi yoğun çaba gösteren Belediye Başkanı Feyat Asya, gece gündüz fark etmeksizin kent genelinde belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde denetliyor. Başkan Asya, akşam saatlerinde kent merkezinde devam eden asfalt çalışmalarının yapıldığı alanı ziyaret etti. Asfalt çalışmalarına hazırlık yapmak üzere Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri, Başkan Asya’yı karşılarında görünce şaşırdı. Çalışmalar hakkında ekip sorumlusunda bilgiler alan Başkan Asya, kent merkezinde gerek bozuk yol ve gerekse de yeni yol açma çalışması yaparak, asfalt çalışmalarını sürdüren personellere teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)