BAŞKAN ASYA GAZETECİLERLE BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2022 - 12:17, Güncelleme: 10.01.2022 - 12:17

BAŞKAN ASYA GAZETECİLERLE BULUŞTU

​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın mensupları ile bir araya geldi.
Muş'ta gerek alt yapı gererse üst yapı anlamında devrim niteliğinde revizyonlar gerçekleştiren ve 2021 yılında da yine en çok konuşulan adresler arasına giren Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın mensupları ile bir araya geldi. Buluşmada Başkan Asya yerel yönetim anlamında yapılan tüm çalışmaların aktararak basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Başkan Asya buluşma ile ilgili sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "İlimizin basın mensupları ile bir araya gelerek 2021 yılında hayata geçirdiğimiz yatırımlar ile 2022 yılı için planladığımız projelerin değerlendirmesini yaptık. Davetimize icabetlerinden dolayı gazetecilerimize teşekkür eder, bir kez daha Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederim" dedi.