BAŞKAN ASYA, DİN GÖREVLİLERİ İLE BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2021 - 13:34, Güncelleme: 24.10.2021 - 13:34

BAŞKAN ASYA, DİN GÖREVLİLERİ İLE BULUŞTU

​​​​​​​Muş'ta Başkan Feyat Asya bu kez Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla şehir merkezinde görevli din görevlileri ile bir araya geldi.
Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya, bir yandan kurumsal uygulamaların takipçisi olurken diğer yandan Gönül Belediyeciliğini de ihmal etmiyor. Toplumun her kesimi ile bir araya gelerek sorunların çözümünü ortak paydada buluşturan Başkan Asya bu kez Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla şehir merkezinde görevli din görevlileri ile bir araya geldi. Göletli Park’da gerçekleştirilen buluşmaya İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu da katıldı. Davete icabetten dolayı Müftü İmamoğlu şahsında tüm hocalara teşekkür eden Başkan Asya Mevlid-i Nebi Haftasını tebrik etti.