BAŞKAN ASYA BU KEZ AŞEVİ'NDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2021 - 16:58, Güncelleme: 15.08.2021 - 16:58

BAŞKAN ASYA BU KEZ AŞEVİ'NDE

​​​​​​​Muş'ta gidilmedik adres bırakmayan Başkan Feyat Asya bu kez Aşevi'ne giderek devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya, bir yandan kurumsal uygulamaların takipçisi olurken diğer yandan Gönül Belediyeciliğini de ihmal etmiyor. Başkan Asya son olarak bu kez Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz ve Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Koç ile birlikte hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl tarafından yaptırılan aşevi inşaatında incelemelerde bulundu. Aşevi çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Asya, bu tür insani yardımlarda emeği geçen kuruluşlara yönelik desteklerini sürdüreceklerini dile getirdi ve emeği geçenlere teşekkür etti.  (www.akbelediyeler.com)