Başkan Arslan'dan Müdür Bozkurt'a anlamlı ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2020 - 14:21, Güncelleme: 15.10.2020 - 14:21
 

Başkan Arslan'dan Müdür Bozkurt'a anlamlı ziyaret

​​​​​​​Sason'da Başkan Muzaffer Arslan göreve yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt'u ziyaret etti.
Sason'da gençlere yönelik eğitim ve sportif alanlardaki çalışmalarına devam eden İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Arslan; İl Meclis Üyesi İsmet Çelik ve Sason Gençlik ve Spor Müdürü Eşref Çelik ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt’u makamında ziyaret etti. Müdür Bozkurt'a yeni görevlerinde başarılar dileyen başkan Muzaffer Arslan, Sason'da gençlere yönelik her türlü çalışmalarda destekçi olacaklarını belirtti. Amaçlarının eğitimli ve sporla içiçe olan bir gençliği yetiştirmek olduğunu dile getiren başkan Arslan bu yönde pozitif ayrıcalık tanıyacaklarını sözlerine ekledi. Müdür Bozkurt'ta Başkan Arslan ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Sason'da Başkan Muzaffer Arslan göreve yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt'u ziyaret etti.

Sason'da gençlere yönelik eğitim ve sportif alanlardaki çalışmalarına devam eden İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Arslan; İl Meclis Üyesi İsmet Çelik ve Sason Gençlik ve Spor Müdürü Eşref Çelik ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt’u makamında ziyaret etti. Müdür Bozkurt'a yeni görevlerinde başarılar dileyen başkan Muzaffer Arslan, Sason'da gençlere yönelik her türlü çalışmalarda destekçi olacaklarını belirtti. Amaçlarının eğitimli ve sporla içiçe olan bir gençliği yetiştirmek olduğunu dile getiren başkan Arslan bu yönde pozitif ayrıcalık tanıyacaklarını sözlerine ekledi. Müdür Bozkurt'ta Başkan Arslan ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.