BAŞKAN ARIKAN'DAN BİNGÖL'E MÜJDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2020 - 10:07, Güncelleme: 25.08.2020 - 10:07
 

BAŞKAN ARIKAN'DAN BİNGÖL'E MÜJDE

​​​​​​​Bingöl Tekstilpark Projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı. Proje çerçevesinde 700 istihdamın sağlanması hedefleniyor.
Fırat Kalkınma Ajansı’nın Güdümlü Proje Desteği kapsamında desteklenecek ve Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Bingöl Belediyesi ile Bingöl Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği ortaklığında hayata geçirilecek olan Bingöl Tekstilpark Projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı. Toplam bütçesi 8.6 Milyon TL olan projede yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlayacak. “Bingöl Tekstilpark Projesi”'nin Bingöl’deki tekstil sektörüne yeni bir ivme kazandırması bekleniyor. Haziran 2012’de yürürlüğe giren teşvik sisteminde en avantajlı bölge olan 6. Bölgede yen alan Bingöl'de yaşanan bu gelişme ile bölgesel teşvik belgeli yatırımlarda destek unsurları arasında bulunan sigorta primi işveren hissesi desteği, sigorta primi desteği ve gelir stopajı desteği unsurlarının 10 yıl (OSB içi yatırımlarda sigorta primi işveren hissesi desteği 12 yıl) boyunca ödenmemesi emek yoğun sektörlerdeki yatırımcıları cezbettirecek. BAŞKAN ARIKAN'DAN HAYIRLI 'OLSUN MESAJI' Yaşanan gelişmeyi 'Hayırlı Olsun' başlığı ile duyuran Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan sosyal medyadan yaptığı duyurusunda "Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenecek ve Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Bingöl Belediyesi ile Bingöl Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği ortaklığında hayata geçirilecek olan ‘Bingöl Tekstilpark Projesi’ Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı. 8.6 Milyon TL yatırım bütçeli projenin hayata geçirilmesiyle birlikte genç nüfus ağırlıkta olmak üzere 700 vatandaşımız istihdam edilecek. Projede emeği olan herkese teşekkür ediyorum. İlimiz için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Bingöl Tekstilpark Projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı. Proje çerçevesinde 700 istihdamın sağlanması hedefleniyor.

Fırat Kalkınma Ajansı’nın Güdümlü Proje Desteği kapsamında desteklenecek ve Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Bingöl Belediyesi ile Bingöl Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği ortaklığında hayata geçirilecek olan Bingöl Tekstilpark Projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı. Toplam bütçesi 8.6 Milyon TL olan projede yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlayacak.

“Bingöl Tekstilpark Projesi”'nin Bingöl’deki tekstil sektörüne yeni bir ivme kazandırması bekleniyor. Haziran 2012’de yürürlüğe giren teşvik sisteminde en avantajlı bölge olan 6. Bölgede yen alan Bingöl'de yaşanan bu gelişme ile bölgesel teşvik belgeli yatırımlarda destek unsurları arasında bulunan sigorta primi işveren hissesi desteği, sigorta primi desteği ve gelir stopajı desteği unsurlarının 10 yıl (OSB içi yatırımlarda sigorta primi işveren hissesi desteği 12 yıl) boyunca ödenmemesi emek yoğun sektörlerdeki yatırımcıları cezbettirecek.

BAŞKAN ARIKAN'DAN HAYIRLI 'OLSUN MESAJI'

Yaşanan gelişmeyi 'Hayırlı Olsun' başlığı ile duyuran Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan sosyal medyadan yaptığı duyurusunda "Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenecek ve Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Bingöl Belediyesi ile Bingöl Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği ortaklığında hayata geçirilecek olan ‘Bingöl Tekstilpark Projesi’ Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı. 8.6 Milyon TL yatırım bütçeli projenin hayata geçirilmesiyle birlikte genç nüfus ağırlıkta olmak üzere 700 vatandaşımız istihdam edilecek. Projede emeği olan herkese teşekkür ediyorum. İlimiz için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.