BAŞKAN ARIKAN YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2021 - 10:11, Güncelleme: 10.03.2021 - 10:11
 

BAŞKAN ARIKAN YİNE SAHADA

​​​​​​​Bingöl'de Başkan Erdal Arıkan bu kez Saray Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Kış döneminde vatandaşların olası bir sorun yaşamaması için yoğun mesai sarf eden Bingöl Belediyesi'nde Başkan Erdal Arıkan vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerinde merkezin yanı sıra kırsal bölgelere de sürekli giderek talep ve önerileri dinleyen Başkan Arıkan, talepleri birebir not alarak gerekli çalışmaların başlatılması yönünde talimatlar veriyor. Başkan Arıkan, dün ziyaret ettiği Saray Mahallesinde de vatandaşlarla buluşarak kurumsal çalışmaları aktardı. İlçe halkının taleplerini dinleyen Başkan Arıkan, amaçlarının Bingöl'ün tümüne Gönül Belediyeciliğini yaymak istediklerini dile getirdi. "YATIRIMLARIMIZI AKTARDIK İSTİŞARE ETTİK" Başkan Arıkan, buluşmasında özellikle talep ve önerileri hassasiyetle takip ettiklerini söyledi. Pandemi sürecinde vatandaşlara maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarını hatırlatan Başkan Arıkan, Bingöl'ün birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine vurgu yaptı. Vatandaşlar ise Başkan Arıkan'ın sürekli olarak halk arasında bulunmasından yana memnuniyet duyduklarını belirterek çalışmalarından ötürü Başkan Arıkan ve ekibine teşekkür ettiler. Başkan Arıkan temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Saray Mahallemizde Gençlik Buluşması Programı kapsamında mahalle sakinleri ve gençlerimizle bir araya geldik. Belediye hizmetlerimizi ve ilimizde devam eden yatırımları değerlendirerek, istişare bulunduk" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Bingöl'de Başkan Erdal Arıkan bu kez Saray Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Kış döneminde vatandaşların olası bir sorun yaşamaması için yoğun mesai sarf eden Bingöl Belediyesi'nde Başkan Erdal Arıkan vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerinde merkezin yanı sıra kırsal bölgelere de sürekli giderek talep ve önerileri dinleyen Başkan Arıkan, talepleri birebir not alarak gerekli çalışmaların başlatılması yönünde talimatlar veriyor. Başkan Arıkan, dün ziyaret ettiği Saray Mahallesinde de vatandaşlarla buluşarak kurumsal çalışmaları aktardı. İlçe halkının taleplerini dinleyen Başkan Arıkan, amaçlarının Bingöl'ün tümüne Gönül Belediyeciliğini yaymak istediklerini dile getirdi.

"YATIRIMLARIMIZI AKTARDIK İSTİŞARE ETTİK"

Başkan Arıkan, buluşmasında özellikle talep ve önerileri hassasiyetle takip ettiklerini söyledi. Pandemi sürecinde vatandaşlara maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarını hatırlatan Başkan Arıkan, Bingöl'ün birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine vurgu yaptı. Vatandaşlar ise Başkan Arıkan'ın sürekli olarak halk arasında bulunmasından yana memnuniyet duyduklarını belirterek çalışmalarından ötürü Başkan Arıkan ve ekibine teşekkür ettiler. Başkan Arıkan temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Saray Mahallemizde Gençlik Buluşması Programı kapsamında mahalle sakinleri ve gençlerimizle bir araya geldik. Belediye hizmetlerimizi ve ilimizde devam eden yatırımları değerlendirerek, istişare bulunduk" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.