BAŞKAN ARIKAN UYARIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2020 - 14:25, Güncelleme: 21.08.2020 - 14:25

BAŞKAN ARIKAN UYARIYOR

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “İçilebilir su yaşamdır, yaşamı israf etme” diyerek, vatandaşları suyu tasarruflu kullanmaları yönünde uyardı.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tehdidinin etkisiyle artan su tüketimine karşı vatandaşlar suyu tasarruflu kullanmaları konusunda uyarılıyor. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan da, vatandaşlara su tasarrufu konusunda her zamankinden daha dikkatli olmaları çağrısında bulundu. Bingöl Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından su tasarrufuna yönelik uyarıcı ilanları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Arıkan, “İçilebilir su yaşamdır, yaşamı israf etme. Geleceğimiz, çevremiz, bütçemiz için İSRAF ETME. Unutma!! tasarruf en büyük su kaynağıdır” ifadelerine yer verdi. (www.akbelediyeler.com)