BAŞKAN ARIKAN ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2020 - 13:05, Güncelleme: 29.07.2020 - 13:05
 

BAŞKAN ARIKAN ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kurban Bayramı öncesinde esnafı ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
Bingöl Belediyesi, bir yandan şehrin gelişimi için yapılan yatırımlar ve yapılması planlanan projelerle Bingöl’ü geleceğe hazırlarken, diğer yandan da vatandaşların beklenti, görüş ve önerilerini yerinde belirleyerek vatandaş gözüyle çalışmaları değerlendiriyor.  Bu kapsamda Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, günün büyük bir bölümünü vatandaş ve esnaf ziyaretlerine ayırdı. Bingöl’ün değişimi için yoğun çaba gösteren Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Hastane Caddesi’nde bulunan esnafı tek tek ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Genç Başkan Arıkan, sorun ve talepleri dinledi. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Arıkan, herkesin COVID19 ile mücadelede tedbirlere en üst düzeyde riayet edilmesini istedi. Yolda karşılaştığı vatandaşların ve ziyaret edilen esnafın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arıkan, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti. İşyerlerini ziyaret ederek, bir sıkıntılarının olup olmadığının sorulmasından son derece memnun kalan esnaflar, Başkan Arıkan’a teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kurban Bayramı öncesinde esnafı ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Bingöl Belediyesi, bir yandan şehrin gelişimi için yapılan yatırımlar ve yapılması planlanan projelerle Bingöl’ü geleceğe hazırlarken, diğer yandan da vatandaşların beklenti, görüş ve önerilerini yerinde belirleyerek vatandaş gözüyle çalışmaları değerlendiriyor.  Bu kapsamda Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, günün büyük bir bölümünü vatandaş ve esnaf ziyaretlerine ayırdı.

Bingöl’ün değişimi için yoğun çaba gösteren Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Hastane Caddesi’nde bulunan esnafı tek tek ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Genç Başkan Arıkan, sorun ve talepleri dinledi. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Arıkan, herkesin COVID19 ile mücadelede tedbirlere en üst düzeyde riayet edilmesini istedi.

Yolda karşılaştığı vatandaşların ve ziyaret edilen esnafın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arıkan, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

İşyerlerini ziyaret ederek, bir sıkıntılarının olup olmadığının sorulmasından son derece memnun kalan esnaflar, Başkan Arıkan’a teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.