Başkan Altun talimat verdi ekipler çalışmaları hızlandırdı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2020 - 22:28, Güncelleme: 15.08.2020 - 22:28
 

Başkan Altun talimat verdi ekipler çalışmaları hızlandırdı

​​​​​​​Selim Belediyesi, Başkan Coşkun Altun'un talimatlarıyla ilçedeki doğalgaz çalışmalarının ardından yol ve kaldırım çalışmalarını hızlandırdı.
Kars'ın Selim İlçe Belediyesi, çalışmalarını hızlandırdı. İlçede devam eden doğalgaz çalışmalarının ardından vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Başkan Coşkun Altun'un talimatlarıyla sahadaki çalışmalarını yoğunlaştıran Selim Belediyesi ekipleri, cadde ve sokaklarda bozulan yolların yapımına başladı. Kilitli parke çalışması ve kaldırım düzenlemelerinde işi sıkı tutan Coşkun Altun Başkanlığındaki Selim Belediyesi çalışanlarının yoğun mesaisi vatandaşlardan da tam not aldı. Yaz aylarında vatandaşların tozlu cadde ve sokaklarda mağduriyet yaşamamasını isteyen Başkan Atun yaptığı kısa değerlendirmesinde "Durmak yok yola devam Hizmete Devam" dedi. Başkan Altun ve ekibinin çalışmalarından memnun olan ilçe halkı da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Altun'a ve tüm Selim belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Selim Belediyesi, Başkan Coşkun Altun'un talimatlarıyla ilçedeki doğalgaz çalışmalarının ardından yol ve kaldırım çalışmalarını hızlandırdı.

Kars'ın Selim İlçe Belediyesi, çalışmalarını hızlandırdı. İlçede devam eden doğalgaz çalışmalarının ardından vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Başkan Coşkun Altun'un talimatlarıyla sahadaki çalışmalarını yoğunlaştıran Selim Belediyesi ekipleri, cadde ve sokaklarda bozulan yolların yapımına başladı.

Kilitli parke çalışması ve kaldırım düzenlemelerinde işi sıkı tutan Coşkun Altun Başkanlığındaki Selim Belediyesi çalışanlarının yoğun mesaisi vatandaşlardan da tam not aldı. Yaz aylarında vatandaşların tozlu cadde ve sokaklarda mağduriyet yaşamamasını isteyen Başkan Atun yaptığı kısa değerlendirmesinde "Durmak yok yola devam Hizmete Devam" dedi. Başkan Altun ve ekibinin çalışmalarından memnun olan ilçe halkı da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Altun'a ve tüm Selim belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.