Başkan Altındağ gönülleri kazanmaya devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2020 - 16:30, Güncelleme: 15.10.2020 - 16:30
 

Başkan Altındağ gönülleri kazanmaya devam ediyor

​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin öne çıkan ismi Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'ın adresi bu kez Harmankaya kırsal mahallesi oldu.
Mardin Ömerli'de vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilmek için alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal hayata yönelik bir çok uygulamayı hayata geçiren Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşmaya devam ediyor. Saha gezilerinde her zaman vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri birebir not alan Başkan Altındağ'ın bugünkü adresi ise Harmankaya Mahallesi oldu. Mahallede belediyenin katkılarıyla yapım çalışmaları devam eden Sosyal Yaşam Merkezi'ni inceleyen Başkan Altındağ, devam eden inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Amaçlarının vatandaşı odak alan bir hizmet anlayışını Ömerli geneline yaymak olduğunu belirten Başkan Altındağ, burada mahalleli ile bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını aktardı. Vatandaş önerilerini de dinleyen Başkan Altındağ'a teşekkür eden mahalle sakinleri, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Altındağ'a ve Ömerli Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin öne çıkan ismi Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'ın adresi bu kez Harmankaya kırsal mahallesi oldu.

Mardin Ömerli'de vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilmek için alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal hayata yönelik bir çok uygulamayı hayata geçiren Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşmaya devam ediyor. Saha gezilerinde her zaman vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri birebir not alan Başkan Altındağ'ın bugünkü adresi ise Harmankaya Mahallesi oldu. Mahallede belediyenin katkılarıyla yapım çalışmaları devam eden Sosyal Yaşam Merkezi'ni inceleyen Başkan Altındağ, devam eden inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Amaçlarının vatandaşı odak alan bir hizmet anlayışını Ömerli geneline yaymak olduğunu belirten Başkan Altındağ, burada mahalleli ile bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını aktardı. Vatandaş önerilerini de dinleyen Başkan Altındağ'a teşekkür eden mahalle sakinleri, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Altındağ'a ve Ömerli Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.