BAŞKAN ALTIN STK'LARLA BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2020 - 23:50, Güncelleme: 27.11.2020 - 23:50
 

BAŞKAN ALTIN STK'LARLA BULUŞTU

​​​​​​​Malazgirt'te Başkan Cengiz Altın, Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerini ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.
Muş Malazgirt'te Cengiz Altın Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarına devam edersen Başkan Altın da Gönül Belediyeciliği kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Toplumun her kesimi ile düzenli olarak buluşmalar gerçekleştiren Başkan Altın bu kez ilçede faaliyet gösteren Sivil Topluk Kuruluşu temsilcileri ile buluştu. Başkan Altın ziyaretlerinde talep ve önerileri dinlerken kurumsal çalışmalar hakkında dernek temsilci ve üyelerine bilgiler verdi. Malazgirt'te ortak paydada buluşmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Altın ziyaretleri ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Pandemi sürecinde fiziki olarak uzak kaldığımız Sivil Toplum Kuruluşlarını uzun bir aradan sonra ziyaret ettik. Ziyaret esnasında STK ve Belediyemizin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Altın ziyaretlerinde özellikle pandemi sürecinde maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususları konusundaki çağrısını yineledi. Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Altın'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Malazgirt'te Başkan Cengiz Altın, Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerini ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.

Muş Malazgirt'te Cengiz Altın Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarına devam edersen Başkan Altın da Gönül Belediyeciliği kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Toplumun her kesimi ile düzenli olarak buluşmalar gerçekleştiren Başkan Altın bu kez ilçede faaliyet gösteren Sivil Topluk Kuruluşu temsilcileri ile buluştu. Başkan Altın ziyaretlerinde talep ve önerileri dinlerken kurumsal çalışmalar hakkında dernek temsilci ve üyelerine bilgiler verdi. Malazgirt'te ortak paydada buluşmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Altın ziyaretleri ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Pandemi sürecinde fiziki olarak uzak kaldığımız Sivil Toplum Kuruluşlarını uzun bir aradan sonra ziyaret ettik. Ziyaret esnasında STK ve Belediyemizin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Altın ziyaretlerinde özellikle pandemi sürecinde maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususları konusundaki çağrısını yineledi. Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Altın'a teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.