BAŞKAN ALTAY'DAN BİRLİK MESAJI

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2020 - 12:52, Güncelleme: 26.08.2020 - 12:52
 

BAŞKAN ALTAY'DAN BİRLİK MESAJI

​​​​​​​Kars Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Arpaçay 7. Olağan İlçe Kongresine katılım sağlayan tüm AK kadrolara teşekkür etti.
AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre mesaileri devam ederken, AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki önemli adreslerinden Kars Arpaçay'da ilçe kongresi korona virüs tedbirleri arasında yoğun kalabalıkla ilçe kongresi gerçekleştirildi. Kongreye Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, 25.-26.Dönem AK Parti Kilis Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Reşit Polat, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın da katılım gösterdi. Arpaçay'ın her zaman birlik içerisinde hareket ettiğini belirterek kongre sonrası bir değerlendirme yapan Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, "AK Partinin AK kadrolarıyla "İnandığın yolda yürü" şiyarıyla Arpaçay 7. Olağan ilçe kongremizi yaptık. Çok şükür bu güzel kongre ilçemize teşkilatımıza hayırlı olsun. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran milletvekillerimize, il başkanımıza, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörümüze ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kars Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Arpaçay 7. Olağan İlçe Kongresine katılım sağlayan tüm AK kadrolara teşekkür etti.

AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre mesaileri devam ederken, AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki önemli adreslerinden Kars Arpaçay'da ilçe kongresi korona virüs tedbirleri arasında yoğun kalabalıkla ilçe kongresi gerçekleştirildi. Kongreye Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, 25.-26.Dönem AK Parti Kilis Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Reşit Polat, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın da katılım gösterdi.

Arpaçay'ın her zaman birlik içerisinde hareket ettiğini belirterek kongre sonrası bir değerlendirme yapan Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, "AK Partinin AK kadrolarıyla "İnandığın yolda yürü" şiyarıyla Arpaçay 7. Olağan ilçe kongremizi yaptık. Çok şükür bu güzel kongre ilçemize teşkilatımıza hayırlı olsun. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran milletvekillerimize, il başkanımıza, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörümüze ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.