BAŞKAN ALBAYRAK'TAN MÜJDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2020 - 18:51, Güncelleme: 20.12.2020 - 18:51
 

BAŞKAN ALBAYRAK'TAN MÜJDE

​​​​​​​Halfeti'ye en iyi hizmetleri kazandırabilmek için gerek Şanlıurfa'da gerekse Başkentte temaslarını sürdüren Başkan Albayrak'tan ilçe halkına müjdeli bir haber var.
Halfeti'de belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek sosyal yaşama ve ilçe geleceğine yönelik bir çok önemli projenin mimarı olan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, doğalgaz çalışmalarının başlatıldığını duyurdu. Başkent Ankara'da temaslarda bulunan Başkan Albayrak konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu  Başkan Yardımcısı Hacı Ali Ulutaş ile görüşme yaptık ; ilçemizi doğal gaza kavuşturmak için çalışmalar başlatıldı.Daha yaşanabilir bir Halfeti için; çok kıymetli Halfetili hemşehrilerimiz için her daim çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. BAŞKAN ALBAYRAK ÇALIŞMALARI İLE TAKDİR TOPLUYOR Güneydoğu'nun en önemli turistik merkezleri arasında yer alan Halfeti'nin her alanda kalkınabilmesi için girişimlerine devam eden Başkan Albayrak'ın tutumu vatandaşlar tarafından da takdirle karışlanıyor. Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Gönül Belediyeciliğini de elden bırakmayan Başkan Albayrak, sürekli olarak halkın arasında yer almaya özen gösteriyor. Kurumsal anlamdaki tüm çalışmalarını rakamları ile duyurarak da Şeffaf Belediyecilikte örnek gösterilen Başkan Albayrak'ın yaklaşımı diğer ilçe belediyelerine de örnek olarak gösterilmeye devam ediyor. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Halfeti'ye en iyi hizmetleri kazandırabilmek için gerek Şanlıurfa'da gerekse Başkentte temaslarını sürdüren Başkan Albayrak'tan ilçe halkına müjdeli bir haber var.

Halfeti'de belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek sosyal yaşama ve ilçe geleceğine yönelik bir çok önemli projenin mimarı olan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, doğalgaz çalışmalarının başlatıldığını duyurdu. Başkent Ankara'da temaslarda bulunan Başkan Albayrak konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu  Başkan Yardımcısı Hacı Ali Ulutaş ile görüşme yaptık ; ilçemizi doğal gaza kavuşturmak için çalışmalar başlatıldı.Daha yaşanabilir bir Halfeti için; çok kıymetli Halfetili hemşehrilerimiz için her daim çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALBAYRAK ÇALIŞMALARI İLE TAKDİR TOPLUYOR

Güneydoğu'nun en önemli turistik merkezleri arasında yer alan Halfeti'nin her alanda kalkınabilmesi için girişimlerine devam eden Başkan Albayrak'ın tutumu vatandaşlar tarafından da takdirle karışlanıyor. Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Gönül Belediyeciliğini de elden bırakmayan Başkan Albayrak, sürekli olarak halkın arasında yer almaya özen gösteriyor. Kurumsal anlamdaki tüm çalışmalarını rakamları ile duyurarak da Şeffaf Belediyecilikte örnek gösterilen Başkan Albayrak'ın yaklaşımı diğer ilçe belediyelerine de örnek olarak gösterilmeye devam ediyor.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.