BAŞKAN ALBAYRAK'TAN KANDİL MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2021 - 13:09, Güncelleme: 17.10.2021 - 13:09

BAŞKAN ALBAYRAK'TAN KANDİL MESAJI

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Mevlid Kandilinin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni eden Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, dini değerlere yönelik yaklaşımı ile de halk tarafından benimsenen isim oluyor. Başkan Albayrak bugün idrak edilecek Mevlid Kandili ile ilgili sosyal medya aracılığıyla yaptığı mesajında; Ahzab suresi 21. ayetten alıntı yaparak "Andolsun ki Resulullah sizin için, Allah'a ve Ahiret Günü'ne kavuşmayı umanlar ve ALlah'ı çok zikredenler için güzel bir örnektir" ifadelerini kullandı. Başkan Albayrak'ın paylaşımı çok sayıda beğeni ve vatandaşlardan aynı dileklerle karşılandı.