BAŞKAN ALBAYRAK'TAN 30 AĞUSTOS MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2021 - 01:25, Güncelleme: 30.08.2021 - 01:25

BAŞKAN ALBAYRAK'TAN 30 AĞUSTOS MESAJI

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.
Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü dolayısıyla sosyal medya aracılığıyla kutlama mesajı yayımladı. Millet olarak şanlı tarihin en önemli halkalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamanın gurur ve mutluluğu içinde olduklarını belirten Başkan Albayrak paylaşımında  "30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bağımsızlık ve egemenlik yolunda kazanılan Büyük Taarruz'un 99. yıl dönümünde, vatanımızı bizlere yurt kılan Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.